1. Mobilabonnemang: Välj kampanj som passar dig bäst! 4 månader till halva priset eller 2 månader till halva priset och 50 GB (giltigt i 12 månader). Ingen bindningstid & fria samtal ingår i alla abonnemang.
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis

Kendo m7 stänger av sig.

Diskussion i 'Övriga tablets' startad av Blixxten, 18 maj 2011.

 1. Blixxten

  Blixxten Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  4 maj 2011
  Inlägg:
  5
  Mottagna gillanden:
  0

  MINA ENHETER

  Hej

  Idag så skulle jag ladda min Kendo så jag stoppa i laddaren och batteristapeln går ju upp och ned när den laddar men de märkte jag efter några minuter att den inte gjorde. Jag startade också programmet "Appstore" under tiden... sen bara slockna Kendon men dendär skrollsaken lyser fortfarande. Har försökt att trycka på alla knappar men det händer inget och den har laddat i ungefär 3 timmar nu. :ehm:
   
 2. drnashlenin

  drnashlenin Adult Droid Medlem

  Blev medlem:
  17 aug 2010
  Inlägg:
  797
  Mottagna gillanden:
  184

  MINA ENHETER

  Prova att söka i befintliga trådar om Kendo och Limited Label så kommer du hitta svaret.

  Återigen (jag har precis svarat på ditt andra inlägg om uppgradering), flasha om den så är jag väldigt säker på att det problemet kommer att lösa sig. För att lösa det mest akuta problemet, sätt in en nål eller ett gem i "reset" på baksidan och anslut plattan med både laddare (i laddningshålet inte i hörlurskontakten) och anslut även usb kontakt så den får spänning från 2 håll. Vänta kanske 10 minuter och håll powerknappen intryckt tills den startar. Jag tror iofs att bara en reset kommer hjälpa, du kan lugnt testa reset för inga appar eller inställningar försvinner.