Problem: *Löst* Xiaomi Redmi 4 Pro ej kompatibel med Netflix-app.

Diskussion i 'Redmi & Redmi Note' startad av Droid82, 23 jun 2017.

  1. Droid82

    Droid82 Guest

    Jag har en Xiaomi Redmi 4 Pro med romen MIUI 8.3 - 7.4.20 (Android 6.0.1) och när jag ska installera Netflixappen så står det "den här appen är inte kompatibel med din enhet". Jag har googlat på problemet och hittat följande:

    "Den senaste versionen av Netflix-appen för Android är inte kompatibel med alla Android-enheter som kör Android 5.0 (Lollipop). Du kan ladda ner den senaste kompatibla versionen av Netflix-appen här om du har laddat ner Netflix-appen från Play Store och stött på ett meddelande som bad dig installera en tidigare kompatibel version."

    https://help.netflix.com/sv/node/57688

    Men detta bör ju ej gälla mig då jag har Android 6.0.1. Är det någon som har någon tanke kring vad problemet kan vara? Jag har även en annan Xiaomi Redmi 4 Pro med MIUI Global 8.2 Stable 8.2.4.0(MBEMIDL)(Android 6.0.1) och där är det inga problem. Kan det vara att användaren innan mig eventuellt har rootat luren som spökar?

    Edit: Problemet är nu löst, många har tydligen samma problem och har haft länge med en lång rad olika Android-versioner och olika enheter, Netflix support visste direkt vad det var och mailade en länk där jag kunde ladda ned en version som fungerar perfekt. :)

    Här återfinns länken om någon annan stöter på samma problem:

    https://help.netflix.com/en/node/12983
     
    Last edited by a moderator: 23 jun 2017
    Nero, antonholmstedt, ulsa och 2 andra gillar detta.