Notifieringar är tyst när Sony WH-1000XM3 är anslutet

Diskussion i 'Hörlurar' startad av thr, 5 jan 2021.

  1. thr

    thr Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    16 dec 2011
    Inlägg:
    400
    Mottagna gillanden:
    69

    MINA ENHETER

    Jag använder mina WH-1000XM3 i min Xperia 5 II och är mycket nöjd med dom, bortsett från att inget ljud spelas från notifikationer. Går jag in i inställningarna och testar olika ringsignaler så låter det både i mobilen och i lurarna, men testar jag för aviseringar så är det helt tyst. Stänger jag av lurarna och testar aviseringarna så spelas dom i mobilen som vanligt. Det står även "Google stänger av vissa ljud" under volymkontrollen för ringsignaler medan lurarna är anslutna.
    Jag är ganska säker på att det inte var så här förut men jag kan inte hitta någon inställning för det. Nån som kan hjälpa mig?
     
  2. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    20 396
    Mottagna gillanden:
    9 384
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Om du har Android 9 eller nyare så spelas notifikationsljudet bara i hörlurarna som är anslutna till telefonen. Jag vet inte något sätt att ändra på det
     
  3. thr

    thr Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    16 dec 2011
    Inlägg:
    400
    Mottagna gillanden:
    69

    MINA ENHETER

    Det låter alltså varken i mobilen eller lurarna.