Nvflash fråga ?

Diskussion i 'Optimus 2X - ROM-filer och utveckling' startad av bozzo70, 29 nov 2012.

  1. bozzo70

    bozzo70 Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 dec 2010
    Inlägg:
    231
    Mottagna gillanden:
    12
    Telefon:
    One Plus 8T

    MINA ENHETER

    Telefon:
    One Plus 8T
    Provade att lägga in LGP990_ICS _Root_CWM6_initf_NVFlash_2ndGen i luren och det funkade bra allt förutom att sim kortet inte gick att aktivera, vet inte varför går bara inte att få kontakt.

    Nåja flashar in enligt guiden på återställnings tråden med 2x-v10b-1300166062-nvflash . Allt funkar bra förutom att jag får ingen bild på skärmen, varken under flashningen eller när jag startat om ? Nallen bootar upp ljudet kommer och led lamporna lyser men inget på skärmen ??

    Kan det ha nått att göra med ICS roomen ?
     
  2. Ajsh

    Ajsh Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 jul 2012
    Inlägg:
    72
    Mottagna gillanden:
    21

    MINA ENHETER

    Låter asskumt. Flasha igen...

    Det med SIM-kortet kan ha att göra med att basebandet inte är rätt och får därför ingen kontakt med nätet och ber inte om PIN. Dock är det ganska osannolikt då jag inte tror du har hållit på och bytt.

    Förövrigt är det denna ROM som gäller om du vill ha ICS(enligt mig iaf). Men se till att flasha service-pack 2 (finns i första inlägget) och aktivera "V6-supercharger" i "Terminal Emulator" genom att skriva följande:

    su
    v6sc
     
  3. bozzo70

    bozzo70 Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 dec 2010
    Inlägg:
    231
    Mottagna gillanden:
    12
    Telefon:
    One Plus 8T

    MINA ENHETER

    Telefon:
    One Plus 8T
    Ok la in romen du länkade till, allt funkar bra att installera.
    Batteri status visar 999% och när jag ska försöka söka efter nätverk så går det inte....?

    haha.. helt sjukt , nån som har ide' vad man kan kolla efter ?
     
  4. Ajsh

    Ajsh Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 jul 2012
    Inlägg:
    72
    Mottagna gillanden:
    21

    MINA ENHETER

    Skulle säga testa att flasha in ny baseband eller flasha samma igen.
    Läs här.

    Märk väl att /data wipeas, alltså gör en backup. Men du har antaglien redan wipeat den några gånger med NvFlash. Om inte förresten, gör det...Ta alltså en backup med Titanium Backup(t.ex.), gör en full wipe och återställ endast "user apps". Det kan vara problemet.

    Angående batteriet, borde den fulla wipen fixa det. Om du väljer att inte göra det, gör en Wipe battery stats i CWM.
     
    bozzo70 gillar detta.
  5. bozzo70

    bozzo70 Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 dec 2010
    Inlägg:
    231
    Mottagna gillanden:
    12
    Telefon:
    One Plus 8T

    MINA ENHETER

    Telefon:
    One Plus 8T
    Tack det gjorde susen , la in nytt baseband och sedan Nvflash och vips så fungerar allt normalt igen. La in baseband 0725 V20l eller rekommenderas nån annan ?
     
  6. Ajsh

    Ajsh Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 jul 2012
    Inlägg:
    72
    Mottagna gillanden:
    21

    MINA ENHETER

    Den fungerar utmärkt, men jag själv använder 0420; tycker den byter från WiFi till 3G lite snabbare. Men har för mig att 0725 (som jag använde innan denna) hade mindre batterikonsumption. Handlar om någonn enstaka procenenhet per natt. Det är upp till användaren att bestämma vilken som fungerar bäst:)