Riktigt nöjd!

Diskussion i 'Xperia pro' startad av WaspWorld, 23 feb 2012.

  1. WaspWorld

    WaspWorld Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 jun 2010
    Inlägg:
    156
    Mottagna gillanden:
    10

    MINA ENHETER

    Köpte mig en sådan här telefon igår och jävlar vad grym den är :) Har haft E71, Nokia N900, Desire Z och Mini Pron innan, klarar mig inte utan tangentbord. Vad jag blev förvånad över är hur snabb den är, ingen seghet ännu. Lyssnade på Spotify medans jag spelade ett N64 spel via emulator och det flöt på suveränt. Grymt imponerad.

    Tangentbordet är ju en qwertynörds dröm, många har klagat på vissa knappars placering men inget har stört mig ärligt talat. Lätthanterligt och enkelt. Spel flyter på bra och webbsurfning går snabbt.

    Nu gäller det bara att vänja sig med att powerknappen är på fel sida :P

    Björn
     
  2. inact_0004

    inact_0004 Youth Droid Inaktiverad

    Blev medlem:
    21 feb 2012
    Inlägg:
    180
    Mottagna gillanden:
    120

    MINA ENHETER

    Kul att höra att du gillar den, själv är jag ingen kille som gillar hårdvaru-qwerty men tycker att designen är bra.

    Bra Android-telefon med hårdvaru-qwerty utan att vara onödigt stor.
     
  3. Bävermannen

    Bävermannen Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 mar 2012
    Inlägg:
    2
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Kul att du är nöjd med ditt köp! Har själv Mini Pro sedan några månader tillbaka, men funderar på att skaffa den stora Pro istället. Skulle du säga att det är värt skillnaden ifall man hittar den billigt? Gör den större skärmen och tangentbordet stor skillnad? Tacksam för svar.
     
  4. Xbaser

    Xbaser Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 feb 2012
    Inlägg:
    21
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Instämmer totalt sett men för accelererad tum-skrivning så är lillebror Mini Pro i mitt tycke snabbare och bättre. Alltså den nyare Mini Pro som har helt annan känsla än den tidigare och med samma t-bords-uppsättning som Pro.

    Visuellt däremot samt för pekfingervalsen är storebror Pro den hittills mest ultimata. Dvs om man sätter på ett par nabbar på baksidan så telefonen ligger plant. Blir lika stabilt som en laptop.
    Kanske inte 100% estetiskt om än genomskinliga, men hellre det på en lur som är ergonomiskt skönare att hålla i än alla dessa platta tavelramar till allehanda konkurrenter som inte är särskilt följsamma för handvirket.
     
  5. Xbaser

    Xbaser Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 feb 2012
    Inlägg:
    21
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Om du skyndar dig kanske du hinner lägga in en beställning hos C-foto som kört drive på hela SE-sortimentet under helgen.
    Visserligen är stora Pro slutsåld sedan ett par timmar tbax men de brukar vara snabba med att få in nytt till kunder som beställt. En vecka fick jag vänta senast det begav sig och det är rimligt tycker jag.

    Vad gäller din egentliga fråga - om jag får ta mig friheten att ge min syn på saken så är svaret både ja och nej. Men vill du ha större skärm och upplösning men ändå inte för stor så är det en bra investering.
    Största nackdelarna i jämförelse med Mini Pro enligt min mening är att den är ännu halare och slipprigare än samt något oskönare att hålla i.
    Knapparna för på/av samt kameraknappen är lite udda skapelser i jämförelse med SE:s övriga modeller och kunde gjorts betydligt bättre men de funkar som de ska. En sista sak att nämna som man kan störa sig på är de två diod-lamporna mellan de fysiska tangenterna på framsidan, de lyser betydligt starkare än på exempelvis stora X10.
    Mini Pro:s frontlampor är i jämförelsen än mer behagliga.
     
  6. halvars90

    halvars90 Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    12 sept 2011
    Inlägg:
    94
    Mottagna gillanden:
    5

    MINA ENHETER

    De skulle ha skiftat plats på hörlur och USB samt tagit bort lampan mellan de fysiska knapparna så hade det varit mycket bättre! :)