Fråga: S-pen efter uppdatering till 5.0

Diskussion i 'Galaxy Note 3 - Allmänt' startad av mickes, 27 jul 2015.

  1. mickes

    mickes Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 feb 2010
    Inlägg:
    191
    Mottagna gillanden:
    64
    Telefon:
    Samsung Galaxy S9+

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Samsung Galaxy S9+
    Platta:
    Lenovo Yoga tab3 pro
    Efter uppdatering fick jag dubbla bilder varje gång jag gjorde en "skärmskrivning" med s-pen. Det visar sig att den spar skärmskrivningen automatiskt direkt man klickar på alternativet. Detta att förhandsgranska och avfärda eller spara ger alltså en till kopia. Nån som vet om man kan ta bort det automatiska sparandet? Jag vill välja själv om jag spar efter att ha redigerat eller beskurit.