Italiensk salladskrydda,
http://www.recepten.se/info/italiensk_salladskrydda.html
Kom på att vi inte har ett recept haha, kör på känsla

Oljan ska iaf täcka botten på skålen och ju mer dressing, desto bättre. Ös på med krydda och snåla inte med citronsaften, den ska vara lite syrlig. Jag personligen brukar ha rätt mycket, 1/3 citron och resten olja kanske, gillar det sura. Den ska se ut lite som på bilden fast du ska ha mer krydda än vad som visas där.
http://www.recepten.se/recept/salladsdressing.html Skaka eller blanda dressingen ordentligt och häll sedan över dom skurna blomkålen i en skål.
Snitta blomkålen så att du får små "blommor", ju mindre desto bättre drar dom åt sig dressingen, men gör dom inte för små. Låt stå och dra i kylskåp typ 12 timmar, men är man sugen så kan man tom äta med en gång, dock har blomkålen inte hunnit suga i sig dressingen.
Click to expand...