Ska man vara rädd för köpa denna?

Diskussion i 'Samsung Galaxy Fold' startad av Jock, 24 jan 2020.

 1. Jock

  Jock Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  24 jan 2020
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  När man läser recention efter recention så blir man ngt rädd...
  Det står den inre skärmen går inte skydda, och den är ömtålig som sjutton verkar det som.
  Så om man gillar telefonen i övrig skall man avstå den bara för inre skärmen skull eller finns det skärm skydd för den inre delen med?
   
 2. Juturna

  Juturna Adult Droid Medlem

  Blev medlem:
  12 jun 2016
  Inlägg:
  623
  Mottagna gillanden:
  419
  Operatör:
  Tele2

  MINA ENHETER

  Operatör:
  Tele2
  Samsung rekommenderar starkt att man inte ska ha skärmskydd på den inre skärmen för att eventuell "adhesive" dvs typ lim eller liknande som ett skärmskydd har, kan skada plasten på skärmen. Så jag skulle låta bli.

  Ömtålig som sjutton? Alltså jag vet inte. Det är plast, plast är omtåligt, den är lätt att repa, men vet inte riktigt om den är så känslig för att totalt gå sönder sålänge man använder common sense omkring den, men visst den är bra mycket känsligare än en glasskärm.
   
 3. Jock

  Jock Infant Droid Medlem

  Blev medlem:
  24 jan 2020
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Jo det är vad jag tänker med, men ser man recentioner etc så får man för sig att kommer en fluga och landar på det så skrapar den av sig. som killen som körde nageln i skärmen, när någonsin kör man nageln in i en glas skärm tex, är man hyffsat rädd om det och inte kastar nycklarna på skärmen borde ju den hålla, det är ju inte som man sätter folden in i fickan utfälld...eller..ja om man verkligen vill och har fickor så stora...men jag tror nog "common sense" är nyckel ordet här.
   
 4. IbbeKim

  IbbeKim Youth Droid Medlem

  Blev medlem:
  3 mar 2011
  Inlägg:
  206
  Mottagna gillanden:
  91

  MINA ENHETER

  Jag har använt min Fold i över två veckor. Störtgillar byggkvalitén, telefonen känns verkligen Premium. I början var jag superförsiktig med skärmen, men är inte orolig numera. Sälänge man håller innersidan städad och relativt dammfri. Jag ser till och blåser av den några ggr per dag :)