Svenskt utvecklingscenter för Android

Diskussion i 'Allmänt' startad av Galaxy, 14 sept 2009.

  1. Galaxy

    Galaxy Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 aug 2009
    Inlägg:
    1 778
    Mottagna gillanden:
    120

    MINA ENHETER

    http://www.idg.se/2.1085/1.250074/svenskt-utvecklingscenter-for-android

     
  2. BMB

    BMB Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    31 aug 2009
    Inlägg:
    14
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Tänkte skriva några rader då jag sitter och jobbar på nämnda kompetenscenter. Vi håller oss mest på plattformsnivå men har en del applikationsutvecklingsgrejer på gång också. Kan väl även nämna att vi har en blogg där vi i teamet försöker dela med oss av de saker vi kan släppa offentligt. Mest små tips och tricks kring utveckling och hur systemet fungerar men också ifall vi kör några offentliga presentationer o.s.v.
    Bloggen hittar ni http://androidenea.blogspot.com och om någon skulle vara intresserad av de mer kommersiella delarna förutom artikeln kan ni kolla på Eneas hemsida http://enea.com/android.
     
  3. plexuz

    plexuz Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    12 aug 2009
    Inlägg:
    113
    Mottagna gillanden:
    4

    MINA ENHETER

    Helt klart spännande. När jag skummade genom bloggen får jag känslan för att den är väldigt teknisk men jag ska ge den en chans.
     
  4. BMB

    BMB Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    31 aug 2009
    Inlägg:
    14
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Det vi har gjort hittills är väldigt tekniskt och handlar mycket om hur man modifierar plattformen och får igång ny hårdvara med mera. Kanske inget man ägnar sig åt dagligen som allmänt intresserad applikationsutvecklare.
    Däremot håller vi på med lite mer applikationsnära saker för tillfället och jag hoppas att vi kan skriva något om testning inom kort. Men även i fortsättningen kommer det nog mycket att vara på en rätt djup teknisk nivå. Vi är rätt öppna för förslag och dialog dock, åtminstone vad gäller våra interna projekt. Jag försöker hålla lite koll på forumen här för att se om det dyker upp intressanta saker att titta närmare på om någon har tid över.