1. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
    Stäng notis

Problem: Xperia S tappar kontakten till datorn, (USB + WiFi)

Diskussion i 'Xperia S - Allmänt' startad av seneo, 17 mar 2014.

  1. seneo

    seneo Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 jun 2011
    Inlägg:
    51
    Mottagna gillanden:
    4

    MINA ENHETER

    Har fått lite problem med min Xperia S.

    När jag ansluter den till datorn med USB-kabel så dyker den upp direkt, som den ska. Men när jag försöker föra över t.ex en ljudbok till telefonen från datorn så för den över en del av filerna, sedan stannar överföringen och det går inte att komma åt enheten förrän jag kopplat ur den och i den igen.
    Sedan upprepas samma fel igen.
    Den stannar inte på samma fil varje gång utan det är slumpmässigt.

    Samma fel får jag om jag försöker föra över t.ex bilder från telefonen till datorn, den börjar föra över, sedan stannar överföringen.

    Har provat via wifi och samma fel uppstår då. Även provat med olika datorer och USB-kablar.

    Att visa film, musik eller bilder direkt på telefonens display är inga problem, så minnet verkar fungera.

    Upplever det som att det fungerar bättre om jag startar om telefonen precis innan jag ska föra över filer.

    Är det någon som har varit med om samma?
    Kan det vara något program på telefonen som spökar? o_O

    Tips mottages tacksamt. :)
     
  2. onroads

    onroads Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 maj 2011
    Inlägg:
    418
    Mottagna gillanden:
    95

    MINA ENHETER

    Du har pin kod aktiverad. Stäng av den och alla andra skärmlås. Då går det att föra över flera filer åt gången. Kolla även så att usb-felsökning är inaktiv.

    Skickat från min LT26i via Tapatalk
     
  3. seneo

    seneo Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 jun 2011
    Inlägg:
    51
    Mottagna gillanden:
    4

    MINA ENHETER

    Har både pin och skärmlås på.
    Ska prova ikväll att slå av dem.

    Återkommer med resultat. :)

    Varför ska det inte fungerar att ha de påslagna för? :mad:
     
  4. onroads

    onroads Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 maj 2011
    Inlägg:
    418
    Mottagna gillanden:
    95

    MINA ENHETER

    Bra fråga. Tror det beror på att enheten låser SD kortet när den går låsläge.

    Skickat från min Nexus 7 via Tapatalk
     
  5. seneo

    seneo Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 jun 2011
    Inlägg:
    51
    Mottagna gillanden:
    4

    MINA ENHETER

    Sen feedback, men det verkar fungera hittills.
    Har inte fört över så mycket filer än dock.