Fyndtips: Sony Ericsson Xperia X10 mini för 1990 kronor [Uppd: Kampanjen endast för studenter nu]

Postat:
09:36 - 2010-09-07
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
417

För alla er som har gått och sneglat på en Sony Ericssons (och världens?) minsta androidtelefon så kan vi nu meddela att återförsäljaren Dustin home just nu har en kampanj på just X10 mini. Kampanjpriset på 1990 kronor för en svart, olåst X10 mini är 800 kronor under det ordinarie priset och är således en ganska betydande besparing för hugade spekulanter.

Sony Ericsson X10 mini verkar ha blivit lite av en folktelefon här i Sverige och man finner den regelbundet i händerna på människor man möter och ser vid en vandring på gator och torg. Vi har inte lyckats gräva fram någon försäljningsstatistik, men vi gissar att X10 mini ligger om inte i topp så i alla fall bland de allra mest sålda androidtelefonerna på den svenska marknaden.

Minin har en 2.55 tum stor skärm med QVGA-upplösning (240×320 pixlar) och har utrustats med en kompetent kamera på 5 megapixlar med såväl autofokus som LED-blixt. I vårt uttömmande test så imponerades vi även av den externa högtalaren, det lättarbetade gränssnittet som inte minst lämar sig för enhandsanvändning samt att gränssnittet var rappt och responsivt i de allra flesta fallen.

Hur länge Dustin homes kampanj kan tänkas pågå är okänt, så om ni är sugna på en X10 mini så kan det vara läge att skynda fynda innan det är för sent.

Uppdatering 7 sept kl 14:10: Produktlänken leder numera till ett felmeddelande, så vi gissar att kampanjen är över för den här gången. Grattis till alla er som hann beställa en!

Uppdatering 7 sept kl 16:07: Kampanjen gäller fortfarande – men tydligen bara för studenter.
 

Dustin home. Tipstack till candyraver på vårt forum.