Gameloft säljer sina actionspel för 9kr fram till söndag

Postat:
18:40 - 2011-08-03
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
51

Gameloft

Den franska utvecklaren Gameloft gör några av Androids mest påkostade och avancerade 3D-spel. Studion startades för 12 år sedan av Ubisofts grundare med tanken att utveckla underhållning för mobila enheter och sedan maj förra året har Gameloft släppt ett större antal 3D-spel för Android. Många av dessa erbjuder grafik i toppklass.

Senast Swedroid skrev om utvecklaren var det med anledning av deras nysläppta rollspel Eternal Legacy. Vanligtvis kostar Gamelofts androidspel 30kr och de köps från utvecklarens särskilda butik genom att besöka gameloft.com från mobilen. Efter att Market förbättrats och numera bland annat erbjuder möjligheten att tillhandahålla flera olika installationsfiler för en titel, har dock Gameloft till sist även släppt ett antal spel i Googles programbutik.

Just nu finns det emellertid all anledning att ge sig på Gamelofts egna shop då de fram till söndag erbjuder flera av sina actionspel för 9kr, vilket är en kraftig sänkning från de 30kr de vanligen kostar.

Antalet tillgängliga spel kommer variera från modell till modell, men de som vill slå till och har en enhet som stöds kan välja bland titlar som Modern Combat 2, Assassin’s Creed, Brothers in Arms, Eternal Legacy, N.O.V.A. 2 och Dungeon Hunter 2. Man kan utnyttja erbjudandet genom att gå in på gameloft.com med mobilen och trycka på rabattlänken högst upp.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=9sHhy9ybGUc

Tipstack till Simon!

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia Play på Prisjakt just nu: