Google börjar rulla ut Android 4.0 Ice Cream Sandwich för Nexus S

Postat:
10:25 - 2011-12-17
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
66

ICS på Nexus S

Julafton kom tidigt i år för somliga androidentusiaster för nu har en officiell Ice Cream Sandwich-uppdatering börjat rulla ut för Nexus S. Uppdateringen kommer alltså bli tillgänglig i vågor och enligt Google kan det dröja uppemot en månad innan samtliga Nexus S-enheter världen över fått Ice Cream Sandwich.

Vissa lyckligt lottade användare i Swedroids forum rapporterar att de redan installerat uppgraderingen trådlöst och Android 4.0 för Nexus S diskuteras just nu i den här tråden.

Det går att ladda hem en uppdatering för GSM-varianten av Nexus S manuellt, men den är avsedd för de Nexus S som använder T-Mobiles nätverk i USA. Även om svenska tycks finnas med som språk verkar vissa svenskar som installerat uppgraderingen ha fått problem att ansluta till sin operatör.

Därför gör man kanske bäst i att ha tålamod och vänta på att uppdateringen dyker upp OTA. Har man inget emot att stöta på bekymmer och eventuellt få en trilskande telefon kan man dock följa dessa installationsinstruktioner på egen risk.

Är det några Nexus S-ägare som redan lyckats få tag på en fullt fungerande uppgradering till Ice Cream Sandwich? Hur gjorde ni i så fall för att uppdatera enheten? Tips, feedback och frågor och svar välkomnas i kommentarsfältet!

Tack till alla som tipsat!

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Google Galaxy Nexus på Prisjakt just nu: