Google Navigation tillgängligt i Sverige (?)

Postat:
01:10 - 2011-08-10
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
158

 

För en gångs skull kan vi förhoppningsvis göra bilden ovan rättvisa. Grisar flyger, helvetet har frusit till is och Google Navigation är möjligt att använda i vårt avlånga land. GPS-tjänsten har i sin frånvaro byggt upp en stor förväntan under en väldigt lång tid bland svenska användare, och nu under natten kan vi bekräfta att tjänsten är fullt funktionell, trots att Google än inte har nämnt något.

Frågan man kan ställa sig är ju givetvis om det är en kort testperiod man råkar ha snubblat in på, vilket mycket väl kan stämma. Vad som däremot är intressant är att ett flertal tipsare har hört av sig om att det fungerar, och efter ett snabbt test kan vi som nämnt bekräfta att det fungerar – åtminstone just nu. 

Förhoppningsvis får vi inom kort höra från Google om det är ett officiellt släpp, och lägligt nog håller de en presskonferens under dagen där Swedroid kommer att närvara. Min magkänsla säger mig att det har med just det här att göra, men det är ju bara jag.

Hur pepp är ni läsare på Google Navigation? Blir det dags att införskaffa en bilhållare för mobilen kanske? Kör ni redan med en modifierad version som duger? Berätta!

 

Uppdatering: Enligt läsaren Kristian fungerar även Google Navigation i Norge nu. Spännande!

Tipstack till Johan och Fredrik!

 

 

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: