Google Nexus S leveransklar på DustinHome inom 1-2 dagar [Notis]

Postat:
16:01 - 2011-01-08
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
45

Enligt lagerstatusen på DustinHome för den andra ”googletelefonen”, den av Samsung tillverkade Nexus S, så skall telefonen komma in på lager redan om 1-2 dagar. Detta innebär att hugade spekulanter sannolikt kan räkna med att ha den omskrivna telefonen, som numera även står att finna i Prisjakts index, i sin hand redan i början av nästa vecka.

Märk väl att detta inte rör sig om den skandinaviska versionen, vilken bör dyka upp lagom till vår, utan en importerad variant utan svenskt språkstöd. Vidare kan vi se att det går att köpa telefonen med abonnemang, vilket torde tilltala många som inte är sugna på att lägga ut över 6000 kronor rakt av på en telefon utan föredrar en kombinerad abonnemangs-/avbetalningsvariant.

Nexus S har av flertalet tekniksajter beskrivits som den bästa androidtelefonen hittills. Vi på Swedroid har hårdtestat vårt exemplar under tre långa veckor för att kunna ge er vår bild av telefonen i fråga. Vi räknar med att kunna publicera recensionen, där vi främst har matchat den mot HTC:s Desire HD, på måndag – såvida inget går snett.

Google Nexus S levereras med Android 2.3/Gingerbread, och är i dagsläget den enda retailtelefonen som officiellt har den senaste versionen av Android. Under skalet ser vi en fantastisk 4 tum stor Super-AMOLED-skärm med en lika fantastisk digitizer (tryckkänsliga ytskiktet på skärmen). Vidare finner vi 512 MB RAM, 16 GB lagringsutrymme och en snabb Hummingbird-SoC vilken innehåller en processor på 1 GHz och en kraftfull grafikkrets från PowerVR.
 

DustinHome. Tipstack till alla som skickade in detta!
 

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu: