Google-telefonen nu ett faktum? [Rykten] [Uppdaterad]

Postat:
15:39 - 2009-12-12
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
15

googleplex
TechCrunch skriver i
dag om en mängd aktivitet på Twitter som bekräftar Google-telefonens existens och om twittrandet stämmer, så verkar det röra sig om en HTC-byggd enhet.

Bland annat skriver Leslie Hawthorn, Google Program Manager, följande på Twitter:

“Stuck in mass of traffic leaving work post last all hands of 2009. ZOMG we had fireworks and we all got the new Google phone. It’s beautiful.”

Det hela fortsätter sedan med fler kommentarer från andra Twitter-användaren:

“The new Google Phone runs on HTC hardware. I saw it w/ Android 2.1. Homescreen has new visual enhancements like animated desktop wallpaper.”

Jason Howell

A friend from Google showed me the new Android 2.1 phone from HTC coming out in Jan. A sexy beast. Like an iPhone on beautifying steroids.”

Greatwhitesnark.com

Det haglar för närvarande information om Google-telefonen och mycket snart vågar vi nog betrakta den som ett faktum framför ett rykte. Vidare vore det fantastiskt om HTC byggt telefonen, det har nämligen sedan tidigare talats om att bland annat LG skulle bygga den.

Uppdatering 12/12 19:00: Google har nu skrivit om telefonen i fråga på sin blogg för mobila enheter och här framgår det att enheten främst är tänkt som en testplattform och kommer endast att delas ut bland de Google-anställda. Vad exakt det är för telefon är ännu osäkert, men det ryktas om att det är en HTC Bravo. Kommer samma telefon att framöver bli känd som Android Developer Phone 3 månne?

Genom Techcruch och tipstack till Beakon och Rasmus!