Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Googles flaggskepp Pixel 3 XL läcker ut på nätet – fotografier och video

Största sensorjacket i stan

Postat:
19:17 - 2018-08-08
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Googles motsvarighet till höstens mest påkostade Iphone, Pixel 3 XL, har läckt ut på nätet. Materialet har delats av en teknikbloggare från Ukraina i en Telegram-kanal och inget tyder på att det är fejk.
Den här gången är det tydligt precis hur djupt sensorjacket är, eftersom skärmen är tänd. Jacket går så långt ned i skärmen att statusfältet har behövt sträckas ut, med vertikalt centrerade ikoner. Hur detta ser ut rent estetiskt är förstås subjektivt men alla kommer inte att tjusas av designen.

En av bilderna visar att enheten har chippet Qualcomm Snapdragon 845, en skärm med 1440 x 2960 pixlar och 494PPI i pixeldensitet, samt bara 4GB RAM. Vi skriver ”bara” då 6GB numera mer eller mindre är standard för Androidflaggskepp, och flera kinesiska tillverkare har rentav tagit klivet upp till 8GB arbetsminne.

Samtidigt tvivlar vi inte på att Google har fått systemet att flyta fint på enheten, och det är möjligt att de även kommer sälja en upplaga med 6GB. Bilderna visar vidare Pixel Bud-liknande hörlurar, vilka ser ut att ingå. Google Pixel 3 XL presenteras sannolikt kring månadsskiftet september/oktober.

Aktuellt

Här är Googles nya telefoner -- Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy S9
Sony Xperia XZ2 Compact
Sony Xperia XZ2
Samsung Galaxy S9 Plus
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
8.9

Test av Sony Xperia XZ2 Premium

8.6

Test av LG G7 ThinQ

8.1

Test av Nokia 8 Sirocco

9.3

Test av Samsung Galaxy Note 9

8.9

Test av OnePlus 6

8.8

Test av Sony Xperia XZ2

8.5

Test av Nokia 7 Plus

8.8

Test av OnePlus 5T

0

Google Home med skärm – Lenovo Smart Display 10

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS