Halfbrick Studios släpper reklamfinansierad gratisversion av sitt populära arkadspel Fruit Ninja [Notis]

Postat:
15:59 - 2011-07-21
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
26

Halfbrick Studios släpper reklamfinansierad gratisversion av sitt populära arkadspel Fruit Ninja [Notis]

Den australiensiska utvecklaren Halfbrick Studios har nyss gett ut en gratisversion av sitt smått beroendeframkallande arkadspel Fruit Ninja. Spelet innehåller annonser och vill man slippa reklamen och samtidigt stödja en bra utvecklare kan man köpa spelet för bara 8kr.

Fruit Ninja går ut på att hugga sönder frukter som kastas upp i luften innan dessa hinner falla till marken igen. Detta gör man helt enkelt genom att svepa med ett finger över skärmen och man får en poängbonus ifall man lyckas hugga sönder flera frukter samtidigt.

Det hela försvåras av att bomber ibland slängs upp tillsammans med frukterna, vilka det gäller att undvika – annars sprängs dem. Market innehåller flera kloner och kopior av Fruit Ninja, men originalet torde vara bäst.

Grafiken är snygg och både ljudeffekter och menyer är proffsiga. Halfbrick Studios har med hjälp av animationer och skvättljud lyckats göra det underhållande att hugga sönder frukt på en mobilskärm. Fruit Ninja kan vara beroendeframkallande då man gärna vill lyckas slå sitt highscore. Spelet innehåller tre lägen: Classic, Zen och Arcade. På så vis erbjuder Fruit Ninja en del variation.

Gratisversionen av Fruit Ninja finns att ladda hem i Market för alla som kör Android 2.1 eller senare och titeln går som sagt även att köpa för 8kr.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ROag7hqCc18

Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Evo 3D på Prisjakt just nu: