Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Här är smartringen Oura Ring 3

Postat:
13:10 - 2021-10-27
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
En smartring kan vara ett alternativ till smartklockor och aktivitetsarmband, för de som vill ha en mer lätt och diskret wearable och inte behöver en skärm. Oura har nu presenterat tredje generationen av sin smartring.
Enheten, som bärs på fingret som en vanlig ring, erbjuder kontinuerlig pulsmätning under dygnets alla timmar. Oura Ring 3 kan analysera sömn och kartlägga träning. Ringen kan automatiskt känna av 30 olika träningstyper.

Utöver sömn ska ringen även kunna känna av tupplurar. En specialitet är inbyggd termometer. Enligt hemsidan har Oura sju olika temperatursensorer som ska kunna lära sig användarens ”unika kroppstemperatur” och även känna av smärre förändringar.

Ringen ska dessutom kunna mäta syremättnaden, men den funktionen kommer först under 2022. Uppgifterna går att se i den tillhörande appen. Oura menar att ringen kan använda sina sensorer för förutse kvinnors mens och meddela användaren i förväg när den förväntas börja.

Ringen består av titan och är vattentålig ned till 100m, med en vikt på mellan 4–6 gram beroende på storlek. Batteritiden är mellan 4–7 dagar på en laddning. Priset ligger på 314 euro och ringen säljs i fyra olika färger. Hur bra allt fungerar i praktiken återstår att se. Oura Ring 3 blir tillgänglig med start 15 november.

 

Mest kommenterat

 1. Hur strömmar du främst video på TV?
 2. Svagt första år för Amazon på svenska marknaden
 3. Från Galaxy S2 till S21 – så här mycket har hänt på tio år
 4. 15 smartphonegimmicks genom åren
 5. Oppo Reno 7 Pro har aviseringslampa kring kameramodulen
 6. Rykte: Apple kommer släppa påkostat headset för AR och VR nästa höst

Mest läst

 1. Har OnePlus förlorat del av sin identitet?
 2. MIUI har nu över 500 miljoner användare
 3. Fyndtips (v47): Black Week har startat
 4. Swedroids fyndtipsfredag: Black Friday (v47)
 5. Rykte: Motorola blir först ut med Samsungs 200MP-kamera, därefter Xiaomi
 6. Från Galaxy S2 till S21 – så här mycket har hänt på tio år

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur strömmar du främst video på TV?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om