Har du eller har du haft en iPhone? [Undersökning]

Postat:
12:09 - 2012-05-19
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
171

När man åker tåg och annan kollektivtrafik är det vanligt att man ser folk djupt fokuserade på sin iPhone. De androidmobiler som sporadiskt dyker upp kan vara förhållandevis få.

Även om Android är störst globalt sett är det väldigt många som har en iPhone i Sverige. För de som ska skaffa en smartphone står ofta valet mellan Android och iOS. Microsofts Windows Phone-system börjar även bli ett alternativ för allt fler i och med Nokias satsning på plattformen.

Vissa som inte är insatta i teknik vet fortfarande inte ens vad Android är för något. Att Apples produkter överlag får långt större publicitet och uppmärksamhet i traditionell pappersmedia än Googles kan ha med saken att göra. För många är en svart mobil med förhållandevis stor skärm synonymt med iPhone.

Eftersom iPhones är så vanliga är vi nyfikna på hur många av Swedroids läsare som har eller har haft ett exemplar av Apples mobil. Delta gärna i undersökningen nedan!

En extra fråga till de som har erfarenhet av båda plattformarna: vad tycker ni systemen har för respektive för- och nackdelar? Vad är det som lockar mest med respektive plattform? Och de som bara använt endera av de två plattformerna: vad skulle kunna få er att byta?

Har du eller har du haft en iPhone?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...