Har du varit med om att skärmen spruckit på någon av dina mobiler? [Undersökning]

Postat:
18:39 - 2012-10-25
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
161

Vi har en inofficiell undersökningsvecka på Swedroid och har tidigare tagit upp ämnen som funktioner i andra plattformar som Android saknar, klassiska androidtelefoner, surfplattor och flytet i Jelly Bean.

Den amerikanska glasspecialisten Corning har nu tillkännagivit att en miljard enheter använder deras stryktåliga Gorilla Glass och vi vill passa på att fråga om en förkrossande (pun intended) typ av telefonincident: har du varit med om att skärmen spruckit på någon av dina mobiler? 

En krossad skärm går naturligtvis inte att göra mycket åt på egen hand. Vissa har sannolikt varit med om att mobilen glider ur handen, tumlar ner mot asfalten medan man förgäves försöker fånga den, för att sedan förskräckt upptäcka en spricka över skärmen.

Den här delen av Swedroid-redaktionen har bara varit med om det en gång när en Nokia N73 på något vis fick en spricka över skärmen medan den låg i en byxficka. Men nu är vi nyfikna på hur många som varit med om spruckna skärmar: är det rentav majoriteten eller är det relativt ovanligt?

Är vissa tillverkarens mobiler mer benägna att dra på sig skärmsprickor än andra? Lämna gärna en röst och kanske även en kommentar och berätta hur sprickan uppstod och vilken telefon det var som åkte på stryk.

Har du varit med om att skärmen spruckit på någon av dina mobiler?

Loading ... Loading ...
Processor: 1,6GHz quad-core
Plattform: Exynos 4 Quad
RAM: 2GB
Skärm: 5,5" / HD / 267PPI
Skärmtyp: Super AMOLED
Kamera: 8MP