Hero-uppdateringen till Android 2.1 framflyttad till juni?

Postat:
15:52 - 2010-04-21
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
493

Om det senaste ryktet i Hero-karusellen visar sig vara korrekt så kan vi nog förvänta oss många djupa suckar, argsinta svordomar och uppmaningar till bojkott/upplopp. Enligt en artikel på TechRadar så har HTC, i direktkontakt med TechRadar, meddelat att 2.1-uppdateringen av Hero kommer först i juni, och inte i slutet av april månad som det tidigare officiella budet från HTC sade.

HTC låter enligt TechRadar meddela följande:

HTC will be providing a free update to Éclair for European HTC Hero variants. Starting in June, anyone owning an HTC Hero will receive an initial preparatory update, shortly followed by the full Éclair update.

For the full update, we would recommend using a free Wi-Fi hotspot or an unlimited data plan, otherwise standard data charges may apply.

 
Om TechRadars källa har rätt så ser det alltså ut som att alla ni stackare med Hero-lurar får ställa in er på ytterligare minst en månads väntan – om ni inte tar saken i egna händer och går den inofficiella root-vägen. Om det är någon tröst så ser läget ännu dystrare ut för Magic-folket, som Swedroid veterligen inte har fått något löfte om en uppdatering överhuvudtaget.

Djup suck. Vad blir nästa bud? September?
 

Via TechRadar. Tipstack till Magnus!