Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Honor Watch GS Pro är en stryktålig smartklocka med 25 dagars batteritid

Postat:
13:02 - 2020-09-04
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Huawei-märket Honor har introducerat en ovanligt stryktålig smartklocka med upp till 25 dagars batteritid. Konstruktionen uppfyller hela 14 olika certifieringar för standarden MIL-STD-810G.
Klockan ska tåla höga och låga temperaturer, fuktighet, regn och låga lufttryck vid höga höjder. Boetten är i rostfritt stål, med chassi i polykarbonat och armband av silikon. Det finns stöd för över 100 olika aktiviteter inklusive skidåkning, bergsklättring, simning och cykling.

GS Pro kan mäta puls, syremättnad och stressnivåer. Utöver att kartlägga fysiska aktiviteter finns stöd för att analysera sömn. Mjukvaran kan varna för svåra väderförhållanden och erbjuder GPS och GLONASS för positionering.

En särskild funktion gör att klockan kan guida användare tillbaka längs samma väg de gick, vilket skulle kunna komma till pass vid exempelvis vandringar i vildmarken. Det finns dock ingen kartapp eller stöd för tredjepartsappar. Systemet består av Huaweis egna LiteOS som är strömsnålt men begränsat.

Enheten har en 1,39-tums OLED-skärm med 454 x 454 pixlar och drivs av chippet Kirin A1. Batteritiden är som tidigare nämnts upp till 25 dagar, men bara 100 timmar i läget för utomhusträning och 48 timmar med GPS igång.

Huawei Watch GS Pro blir tillgänglig i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Italien 7 september för 250 euro.

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Disney+ utökas med Star [Notis]
 4. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 5. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 6. Nu kan Netflix ladda hem rekommenderade filmer och serier

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om