HTC Desire HD får Android 2.3/Gingerbread under första kvartalet 2011?

Postat:
13:54 - 2011-01-01
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
39

OBS: Bilden är en mockup.

Enligt nyhetstjänsten AVING, vars fokus ligger på att bevaka produktnyheter världen över, så har HTC officiellt meddelat att dess populära flaggskepp Desire HD kommer att få Android 2.3, kanske mer känd som Gingerbread, under första kvartalet 2011.

Om detta betyder att uppdateringen kommer redan i jaunari eller om den dröjer till slutet av mars är okänt, men en gissning är att det handlar om den senare halvan av kvartalet i fråga. Fortsätter vi gissningsleken så gissar vi att även Desire Z och ”gamla” Desire står på tur att få sin respektive uppdatering ungefär samtidigt.

HTC Desire Z har, det fysiska tangentbordet undantaget, en hel del gemensamt med Desire HD och en uppdatering till denne torde därför kräva ganska små ingrepp och Desire är i princip identisk med Nexus One, vilken förstås förväntas få 2.3 inom kort.

Vi håller naturligtvis tummarna för att HTC ser till att uppdatera hela Desire-familjen ungefär samtidigt, likt Sony Ericssons uppdatering av hela X10-familjen, och inte bara flaggskeppet Desire HD.
 

AVING via MobileSmug. Tipstack till Patrik!
 

Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu:


Lägsta pris på HTC Desire Z på Prisjakt just nu:


Lägsta pris på HTC Desire på Prisjakt just nu: