HTC Frankrike bekräftar att Evo 3D kommer till Europa – får behålla namnet

Postat:
16:27 - 2011-03-29
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
55

Igår bekräftade HTC Frankrike genom sitt Twitter-konto att tillverkarens nya supermobil Evo 3D även kommer till oss Europa. Trots att det redan innan inte fanns särskilt stora tvivel angående en Europalansering, är det ändå trevligt att få det svart på vitt. Det verkar dessutom som att modellen kommer få behålla sitt nuvarande namn när den släpps i Europa, något som ju även HTC Incredible S fick göra.

En ungefärlig översättning av Twitter-inlägget ovan lyder: ”Vill ni ha en HTC Evo 3D för Frankrike? Det vill vi också! Och den får till och med behålla namnet ;) Lanseringsdatum är ännu obekräftat.” Många blev besvikna när HTC presenterade sina kommande Android-telefoner tidigare i vår, och tyckte att mobilernas hårdvara inte riktigt kunde mäta sig med konkurrenternas. Däremot tycks HTC Evo 3D ha fått ett desto varmare mottagande, även om enhetens autostereoskopiska 3D-skärm haft en polariserande effekt – vissa välkomnar 3D-tekniken, medan andra främst tycker den är en poänglös gimmick.

Till några av HTC Evo 3Ds främsta specifikationer hör 1GB RAM-minne, en dubbelkärnig 1.2GHz-processor, samt en 4.3-tums 3D-skärm med qHD-upplösning. Mobilen har även ett rejält batteri på 1730 mAh, samt dubbla 5MP-kameror på baksidan som kan fånga 3D-video – dessutom sitter det en 1.3MP-kamera på framsidan som möjliggör videokonversationer.

Något lanseringsdatum för Evo 3D finns som sagt ännu inte, och även om HTC inte uttryckligen sagt att mobilen kommer till Sverige, vore det med tanke på HTCs position här mycket överraskande om den inte kom hit. Finns det några av er läsare som funderar på att göra HTC Evo 3D till er nästa Android-telefon?

 

Tack till alla som tipsade om detta! Genom Android Police
 

Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu: