HTC hoppar över 2.0 och går direkt på 2.1 – i USA

Postat:
07:51 - 2009-12-18
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
37

hero-sense-2.1 Vi skrev för någon månad sedan om ett rykte som sade att HTC hoppar över Android 2.0 för Hero och istället går direkt på Android 2.1. Detta mottogs med blandade reaktioner – många var förstås glada över att de enligt ryktet kommer få det allra senaste i androidväg, men samtidigt kändes det tungt då detta förstås innebär en ännu längre väntan.

Android 2.0 ryktades komma till Hero i mitten av december, men vi har inte sett röken av den uppdateringen ännu, så vi sätter nu vårt hopp till ryktet som säger att 2.1 kommer i mitten av januari istället.

För att ge än mer bränsle till spekulationerna kring Android 2.1 för Hero så gick den amerikanska mobiloperatören Sprint igår officiellt ut, via deras twitterkanal, och bekräftade att deras Hero inte kommer få 2.0, utan går direkt på 2.1 – utan att nämna något närmare datum än första halvan av 2010.

En efter en verkar bitarna som skvallrar om Android 2.1 falla på plats… så vad säger ni, törs vi hoppas på Android 2.1 för er Hero-ägare i januari eller gör man bäst i att ligga lågt för att undvika att bli besviken? För Magic-folket ser det emellertid fortsatt dystert ut, Vodafone Magic/T-Mobile myTouch undantaget.