Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

HTC Incredible S anländer till redaktionen

Postat:
18:13 - 2011-03-23
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Swedroids testexemplar av HTC:s nya modell Incredible S anlände idag till redaktionen, vilket innebär att recensionsarbetet nu kan påbörjas. Olyckligtvis skickade HTC inte ut telefonen i en retailkatrong, varför vi inte kan utföra en traditionell uppackning, men ett par bilder på telefonen i fråga kan vi så klart bjuda på.

Första intrycket är ganska positivt och det som kanske främst slår oss då vi närmast jämför med HTC:s Desire HD är hur mycket bättre skärmen är. Där Desire HD har en ganska matt skärm med dåliga betraktningsvinklar så känns (S)LCD-skärmen i Incredible S som färgstark och levande.

Bakstycket, som har en ganska ovanlig form, är mjukt gummibehandlat och ligger finfint i handen men passformen i vissa skarvar känns inte helt 100%, utan det finns en del vassa kanter där bakstycket inte riktigt har perfekt passform mot chassit.

Pekskärmen känns precis som Desire HD väldigt responsiv och klarar av upp till fyra simultana tryckpunkter. Efter att systemkomponenter har tagit sitt så finns det 615 MB RAM kvar att leka med, och direkt ur kartong finns strax under 1100 MB lagringsutrymme för appinstallationer. Utöver dessa 1100 MB för appinstallationer så har man dessutom 7572 MB lagringsutrymme i form av ett medföljande SD-kort.

Under skalet finner vi vidare samma hårdvaruplattform som syskonet Desire HD, det vill säga Qualcomms QSD8255 på 1 GHz, vilken även inkluderar grafikkretsen Adreno 205. Ovanpå detta så rullar alltså Android 2.2.1/FroYo med HTC:s egenutvecklade Sense-skal (v2.0).

Arbetet med att hårdtesta telefonen börjar redan under morgondagen, vilket innebär att vår recension av HTC Incredible S bör dyka upp inom ett par veckor.
 

Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu:

 

Mest kommenterat

 1. Ger 5G några praktiska fördelar i en mobil idag?
 2. Amazon Prime nu i Sverige
 3. Iphone 14 Pro kan bli Apples första mobil med kamera-ö
 4. Hur ofta har du videosamtal via telefonen?
 5. En av tre kollar telefonen minst 50 gånger om dagen enligt undersökning
 6. Galaxy S22 kan bli Samsungs minsta toppmodell sedan S10e

Mest läst

 1. Galaxy S22 kan bli Samsungs minsta toppmodell sedan S10e
 2. Ger 5G några praktiska fördelar i en mobil idag?
 3. Amazon Prime nu i Sverige
 4. Iphone 14 Pro kan bli Apples första mobil med kamera-ö
 5. Nästa års OnePlus-telefoner kommer köra nytt, förenat OS
 6. Fler officiella bilder på Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta har du videosamtal via telefonen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om