Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

HTC Incredible S anländer till redaktionen

Postat:
18:13 - 2011-03-23
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Swedroids testexemplar av HTC:s nya modell Incredible S anlände idag till redaktionen, vilket innebär att recensionsarbetet nu kan påbörjas. Olyckligtvis skickade HTC inte ut telefonen i en retailkatrong, varför vi inte kan utföra en traditionell uppackning, men ett par bilder på telefonen i fråga kan vi så klart bjuda på.

Första intrycket är ganska positivt och det som kanske främst slår oss då vi närmast jämför med HTC:s Desire HD är hur mycket bättre skärmen är. Där Desire HD har en ganska matt skärm med dåliga betraktningsvinklar så känns (S)LCD-skärmen i Incredible S som färgstark och levande.

Bakstycket, som har en ganska ovanlig form, är mjukt gummibehandlat och ligger finfint i handen men passformen i vissa skarvar känns inte helt 100%, utan det finns en del vassa kanter där bakstycket inte riktigt har perfekt passform mot chassit.

Pekskärmen känns precis som Desire HD väldigt responsiv och klarar av upp till fyra simultana tryckpunkter. Efter att systemkomponenter har tagit sitt så finns det 615 MB RAM kvar att leka med, och direkt ur kartong finns strax under 1100 MB lagringsutrymme för appinstallationer. Utöver dessa 1100 MB för appinstallationer så har man dessutom 7572 MB lagringsutrymme i form av ett medföljande SD-kort.

Under skalet finner vi vidare samma hårdvaruplattform som syskonet Desire HD, det vill säga Qualcomms QSD8255 på 1 GHz, vilken även inkluderar grafikkretsen Adreno 205. Ovanpå detta så rullar alltså Android 2.2.1/FroYo med HTC:s egenutvecklade Sense-skal (v2.0).

Arbetet med att hårdtesta telefonen börjar redan under morgondagen, vilket innebär att vår recension av HTC Incredible S bör dyka upp inom ett par veckor.
 

Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu:

 

Mest kommenterat

 1. Vilken strömningstjänst är viktigast för dig?
 2. Sony introducerar flaggskeppet Xperia 1 II
 3. Sony Xperia 1 II kostar €1200 enligt tysk pressrelease
 4. Telia börjar sälja Xiaomi Mi Note 10 [Notis]
 5. Rykte: Google förlorar sitt viktigaste operatörssamarbete i USA, bakslag för Pixel
 6. Huawei P40-serien presenteras 26 mars

Mest läst

 1. Google sparkar ut 600 appar från Play Store, inklusive samtliga titlar från Cheetah Mobile
 2. Vilken strömningstjänst är viktigast för dig?
 3. Telia börjar sälja Xiaomi Mi Note 10
 4. Rykte: Google förlorar sitt viktigaste operatörssamarbete i USA, bakslag för Pixel
 5. Sony introducerar flaggskeppet Xperia 1 II
 6. Nyheter i Android 11 – fokus på integritet och säkerhet

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du skaffa någon av Samsungs nya toppmodeller?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey