Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

HTC Incredible S finns nu hos ett antal svenska återförsäljare

Postat:
19:36 - 2011-03-19
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

HTC Incredible S är uppföljaren till en Android-mobil som aldrig kom till Sverige, nämligen modellen Incredible. Den ursprungliga HTC Incredible släpptes i USA i april förra året, och den har ungefär samma specifikationer som HTC Desire; fast med en 8MP-kamera, SLCD-skärm och 8GB inbyggt flash-minne. Efterträdaren Incredible S har däremot hittat fram till våra breddgrader, och den finns numera i lager hos ett antal svenska återförsäljare.

Telefonen har en kapacitiv 4-tums SLCD-skärm med WVGA-upplösning, och den stödjer 16 miljoner färger. Processorn är enkelkärnig med en klockfrekvens på 1GHz och är en del av plattformen Qualcomm Snapdragon MSM8255 – alltså samma plattform som sitter i Desire HD. De två mobilerna har således även likadan GPU; en hyggligt kompetent Adreno 205. Den taiwanesiska tillverkaren har i övrigt utrustat enheten med 768MB RAM, 1.1GB internt flash-minne, ett batteri på 1450 mAh och dubbla kameror: en åttamegapixelkamera på baksidan, i samverkan med 1.3MP-kamera ovanför skärmen. Alltihop väger 135g.

Incredible S kör inledningsvis Froyo med HTCs gränssnitt Sense, men mobilen kommer att uppdateras till Android 2.3 under andra kvartalet i år. Telefonen känns på ett sätt mer som en finslipning av den ursprungliga modellen snarare än ett rejält kliv framåt – originalet fick mycket god kritik överlag, och HTC ville kanske inte ändra alltför mycket på ett fungerande koncept. Men hur väl kommer den att kunna hävda sig i konkurrensen från dess dubbelkärniga motsvarigheter?

Lägsta priset för HTC Incredible S på Prisjakt är för närvarande 4483kr, vilket kan jämföras med LG Optimus 2X som kostar 4556kr. Swedroid har ett testexemplar av Incredible S på ingång, så om inget oförutsett inträffar så dyker det upp en recension av enheten i fråga inom några veckor.

Vad tycker ni läsare om Incredible S, och är det rentav någon som redan beställt ett exemplar?

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Xx7Q2jKHdYM

 

Tipstack till Anders!

 

Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu:

 

Mest kommenterat

 1. Ger 5G några praktiska fördelar i en mobil idag?
 2. Amazon Prime nu i Sverige
 3. Iphone 14 Pro kan bli Apples första mobil med kamera-ö
 4. Hur ofta har du videosamtal via telefonen?
 5. En av tre kollar telefonen minst 50 gånger om dagen enligt undersökning
 6. Galaxy S22 kan bli Samsungs minsta toppmodell sedan S10e

Mest läst

 1. Galaxy S22 kan bli Samsungs minsta toppmodell sedan S10e
 2. Ger 5G några praktiska fördelar i en mobil idag?
 3. Amazon Prime nu i Sverige
 4. Iphone 14 Pro kan bli Apples första mobil med kamera-ö
 5. Nästa års OnePlus-telefoner kommer köra nytt, förenat OS
 6. Fler officiella bilder på Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta har du videosamtal via telefonen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om