Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Kan HTC leverera en Sense-uppdatering till alla versioner av Magic?

Postat:
18:51 - 2009-09-21
Skribent:
Eric N
Kommentarer:

htc_magic_sense
HTC har tidigare nämnt att man ämnar släppa en uppdatering för HTC Magic som inkluderar det egenutvecklade Android-gränssnittet ”Sense” och det verkar nu som att saker börjat röra på sig, de första officiella bilderna på en HTC Magic med Sense har nämligen dykt på HTC:s brasilianska hemsida.

Vidare finns det även utrymme för att spekulera i huruvida denna uppdatering också kan komma till de Google-brandade telefonerna, det vill säga de som tillhör produktkategorin ”The Google Experience”. Det har nämligen visat sig att den versionen av HTC Hero som inom kort lanseras hos mobiltelefonoperatören Sprint i USA, har Sense-gränssnittet trots en Google-logga på baksidan, något vi tidigare inte trott varit möjligt för telefoner med ”The Google Experience”. Detta skulle med andra ord innebära att alla HTC Magic-telefoner kan komma att få en officiell uppdatering med Sense.

Till argumenten som talar emot detta hör att de Google-brandade telefonerna blott har 192 MB RAM kontra de 288 MB övriga har. Det finns dock ett stort antal som kan vittna om att Sense inte känns långsammare på deras Google-brandade telefon med en inofficiell ROM-fil där Sense är inlagt kontra systermodellen,

Vi har tidigare publicerat en artikel som försökte bena ut vad bland annat ”The Google Experience” innebär här, den börjar dock bli aningens ålderdomlig och vi skall göra vårt bästa för att reda ut detta i en framtida artikell.

Genom HTC Source

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 4. Disney+ utökas med Star [Notis]
 5. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 6. Nu kan Netflix ladda hem rekommenderade filmer och serier

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om