Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

HTC One M9-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
20:14 - 2015-05-02
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
HTC:s senaste flaggskepp, One M9, har nu funnits ute på de svenska butikshyllorna ett antal veckor. Den höga prisnivån på både One M9 och Samsungs Galaxy S6 har debatterats flitigt, och vi har inte sett några större prisfall ännu. Under april månad stabiliserades prisnivån för HTC One M9 på strax under 7 000 kronor.
Då vi slår en titt på våra besöksloggar och aktiviteten i One M9-forumet kan vi dystert konstatera att relativt få av Swedroids besökare tycks ha slagit till och köpt en One M9. Kanske beror detta på den höga prisnivån, kanske beror det på förseningar och leveransproblem.

När vi recenserade HTC One M9 slog vi fast att HTC återigen hade lyckats väl. M9 bygger vidare på M7 och M8 och levererar en fantastisk blandning av lyxkänsla och byggkvalité, men samtidigt känns M9 vid rent praktiskt användande som ett ganska litet steg framåt gentemot fjolårsmodellen.

Efter vår tid med One M9 kände vi oss utan någon som helst tvekan trygga i att ge den vår officiella rekommendation, men vi ställde oss samtidigt tveksamma till prisnivån i kombination med de tämligen små förbättringarna kontra fjolårsmodellen, som kostar 2 500 kronor mindre.

Vilka är era synpunkter på HTC One M9, ni som äger, har ägt eller flitigt har använt en One M9 en tid? Anser ni som vi att material- och byggkvalité håller toppklass? Vad tycker ni om batteritiden? Är den nya kameran ett fall frmåt? Är den värd sin premiumprislapp? Vad saknar ni? Frågorna är som vanligt många och ni som äger en M9 sitter sannolikt inne med svaren.

Lämna era synpunkter i kommentarerna nedan, men var snälla och håll diskussionen till ämnet. Diskussioner om andra/konkurrerande telefoner hänvisar vi till vårt forum.
 

Mest kommenterat

 1. Vilka sociala medier använder du regelbundet idag?
 2. Google visar upp alla nya emojis i Android 10
 3. Mängder av pressbilder på Samsung Galaxy Note 10+
 4. Qualcomm presenterar Snapdragon 855 Plus, har 15 % snabbare GPU
 5. Rykte: Amerikanska företag kan återuppta försäljningen till Huawei inom två veckor
 6. Rykte: Android 10 för med sig Samsung One UI 2.0

Mest läst

 1. Huaweis operativsystem Hongmeng är inte avsett för smartphones
 2. Pressbilder på Xiaomi Mi A3 – ny telefon med Android One
 3. Google visar upp alla nya emojis i Android 10
 4. Rykte: Android 10 för med sig Samsung One UI 2.0
 5. Mängder av pressbilder på Samsung Galaxy Note 10+
 6. Nya Samsung Galaxy Note 10-bilder läckta

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilka av dessa sociala medier använder du regelbundet idag (går att välja flera)?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey