HTC One X-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
17:32 - 2012-04-18
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
112


Det har nu hunnit gå några veckor sedan HTC:s senaste flaggskepp One X dök upp på butikshyllorna här i Sverige. När vi på Swedroid för några veckor sedan recenserade One X så kunde vi konstatera att HTC efter ett tämligen blekt 2011 hade återtagit tronen.

Även om vi på redaktionen var rörande överens om att One X är världens just nu bästa androidtelefon så noterade vi även en del svagheter, som bland annat att batteritiden vid videouppspelning var sämre än vad vi hade hoppats, inte minst då batteriet inte är utbytbart, samt att telefonen blir närmast brännhet och förlorar en hel del prestanda då den ansträngs till det yttersta.

Vi lyfte även fram skärmen, byggkvalitén och kameran som mycket bra, men noterade att volymknappen satt alldeles för djupt och kändes svampig. Vidare saknade vi GLONASS-stöd utöver det normala GPS-stödet, vilket markant förbättrar precisionen vid positionering, särskilt då den fria sikten mot himlen är begränsad.

Hur noggranna vi än försöker vara i våra recensioner här på Swedroid så kan vi aldrig mäta oss med den samlade kunskapsbasen som ni läsare tillsammans besitter, varför vi nu ställer er frågan: Vilka är era synpunkter på HTC One X? Vilka buggar har ni sprungit på? Är batteritiden bättre än vad vår recension antyder? Saknar ni liksom vi ett expanderbart lagringsminne?

Oavsett vilket så är ni välkomna att dela med er av era synpunkter och åsikter i kommentarerna nedan, men endast om ni själva äger eller har ägt telefonen i fråga.