HTC Tattoo får en videogenomgång

Postat:
05:48 - 2009-09-26
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
365

HTC Tattoo - Softpedia

Arne Hess borta på den tyska sajten the::unwired har fått lägga vantarna på en HTC Tattoo och har lagt upp en drygt fem minuter lång video där han går igenom det mest grundläggande med telefonen, vad gäller hårdvara, design och mjukvara.

HTC Tattoo är tänkt att vara en spelare i mellanklassegmentet vad gäller smartphones och skall enligt the::unwired lanseras i Europa under oktober månad, till ett pris av 339 Euro, eller straxt över 3400 kr. HTC har bland annat sparat in på skärmen (storlek, upplösning, touchscreenteknik), kameran (3.2mpix med fixed focus) samt en femvägs D-pad istället för en styrkula.

Som plåster på såren får vi istället en FM-radio, 3.5mm-jack, hyggligt med minne och HTC:s Sense-gränssnitt, men är det nog? Undertecknad tycker nog att 3000 kr vore en mer lagom prisnivå – inte minst med tanke på att Huawei U823x (T-Mobile Pulse) sägs lanseras till det makalöst attraktiva priset av 2200 kr utan abb (men med kontantkort). Med Huaweien får man som ni kanske vet en stor (3.5″) kapacitiv skärm med bättre upplösning – så 3400 kr för Tattoo känns lite i överkant.

Hoppa över till the::unwired för videogenomgången!