HTC:s kommande Espresso-gränssnitt demonstreras på en Hero

Postat:
18:59 - 2009-12-27
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
30

Lugnt och stilla på internet i allmänhet och Swedroid i synnerhet så här på julhelgen, men en och annan nyhet sipprar förstås fram och skapar tillräckligt intresse för att vi skall orka publicera den trots julmatskoma, glöggrus och allmän lathet.

Vad som fångade vårt intresse den här gången är ett videoklipp på vad som sägs vara HTC:s gränssnitt till den kommande telefonen med kodnamn Espresso. ROM:en rullar på en europeisk HTC Hero, vilket gissningsvis betyder att en hel del arbete ligger bakom den här portningen, eller så är Espresso (som vi tidigare har spekulerat kring) en närmast identisk kopia på Hero, fast med ett fysiskt tangentbord.

Vi såg för någon vecka sedan screenshots på Espresso-gränssnittet, och reaktionen i kommentarerna var inte helt positiv. De flesta ansåg att gränssnittet, en uppenbar utveckling av HTC:s populära ”Sense UI”, var för mycket och efterapade iPhone lite för mycket.

Extra intressant av såväl svensk- samt swedroidintresse är att en från duon bakom denna läcka, Behnaam, är en stammis här på sajten.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=74MEoDVi7x8
 

Via DroidDog. Tipstack till mfa!