HTC:s fjärde Android outad ? (Uppdaterad)

Postat:
23:42 - 2009-05-26
Skribent:
| droidgren
Kommentarer:
4

fiesta-banner1HTC har verkligen tagit tag i stafettpinnen när det gäller att lansera telefoner med Android. I början av årets så kunde man läsa att att HTC planerade att lansera en hel portfolio med Androidmobiler. Senare kunde vi läsa att det handlade om totalt tre Android lurar under 2009. Hittills är det endast magic som är officiellt lanserad i år.

  • HTC MagicStatus: Lanserad.
  • HTC Hero — Status: Lanseras under tredje kvartalet 2009
  • HTC Lancaster — Status: Lanseras under tredje kvartalet 2009

Nu verkar det som ytterligare en Android från HTC är på gång.
Uppgiften kommer från Amerikanska Feelandroid, som avslöjar att HTC har postat en intressant detalj till Bluetooth Special Interest Group om en av deras kommande mobiler. Bluetooth SIG är ett organ som övervakar utvecklingen av blåtandsstandarder och licencer. I dokumentet som är inskickat av HTC  till Bluetooth SIG står inte speciellt mycket, förutom att det är just en Android mobil med  kodnamnet Fiesta samt att den kommer finnas tillgänglig i Asien, Europa och USA.

Kanske blir detta HTC:s fjärde Android mobil, eller är det bara ett fantomnamn för Hero eller Lancaster?  En sak är dock säker:  vi på Swedroid lovar att hålla dig uppdaterad.

htc-fiesta