Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Huawei Honor 8-ägare: vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
23:26 - 2017-01-24
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Huawei Honor 8 har i vissa kretsar, inte minst på Swedroids egna forum, kommit att bli en mycket omtalad och populär telefon, tack vare en låg prislapp och tämligen hög utrustningsnivå. Då vi tog en närmare titt på telefonen under sensommaren konstaterade vi att Huawei hade lyckats skapa en trevlig pjäs som på många vis kunde matcha dyrare konkurrenter.
Huawei lät även tre utvalda testpiloter från vårt forum, det vill säga vanliga konsumenter men med ett brinnande telefonintresse, utvärdera telefonen och lämna sina utlåtanden. Överlag var testpiloternas utlåtanden positiva, exempelvis framhölls byggkvaliteten, skärmen, fingeravtrycksläsaren och kameran som mycket positiva egenskaper, men vi såg även en del invändningar mot gränssnittet EMUI 4 som testpiloterna upplevde som lite ologiskt och ”ofärdigt”, även om det var snabbt och följsamt.

Butikspriset kretsade vid lansering kring 4 500 kronor men har sedan dess dalat till under 3 800 kronor med kortare kampanjer där vi har sett köpare komma undan med så lite som 2 490 kronor, vilket i våra ögon inte är något annat än ett kap av sällsynt klass.

Vi vill dock nu rikta frågan till er som äger, har ägt eller har använt en Huawei Honor 8 under en längre tid: vilka är era synpunkter på telefonen? Håller ni med vår, och testpiloternas, synpunkter på telefonen, eller har ni en annan syn på Honor 8? Kommentarerna här nedan törstar efter er kunskap, men försök hålla diskussionen hövlig och till ämnet.
 

Mest kommenterat

 1. Vilken Androidversion har din telefon?
 2. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 3. Här är Sony Xperia 5 III med variabel brännvidd
 4. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 5. Sony kan satsa stort på mobilspel
 6. Rapport: Xiaomi och Oppo arbetar på egna chipp

Mest läst

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 3. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 4. Samsung presenterar sin ”mest kraftfulla Galaxy” om två veckor
 5. Android Fast Pair får ny layout, stödjer över 100 Bluetooth-enheter
 6. Fler inofficiella uppgifter om Google-chippet i Pixel 6

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om