Hur har du utformat dina hemskärmar?

Postat:
20:36 - 2012-11-07
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
205

I somras frågade vi hur hemskärmarna ser ut i Swedroids community. Till skillnad från iOS vars hemskärm alltid består av ett rutnät av ikoner, och Windows Phone med sina små och stora rutor, kan en androidanvändares hemskärm nämligen se ut precis hur som helst. Ett brett utbud av launchers och widgetar gör att bara fantasin (och intresset) sätter gränsen.

Det rullade in åtskilligt med layouter av alla möjliga slag i somras. Att se hur andra organiserat och designat sina hemskärmar kan i bästa fall leda till inspiration – det är ju trots allt hemskärmen man utgår från och en inbjudande sådan kan göra det roligare att använda sin smartphone.

Nu undrar vi återigen hur din hemskärm ser ut? Ta gärna en skärmdump (går oftast till genom att trycka på ström– och volym ner-knappen samtidigt) och ladda upp till valfri fil- eller bilddelartjänst och länka i kommentarsfältet. Några sajter som låter användare ladda upp bilder med en knapptryckning är Imgur och TinyPic men molndiskar som Drive och Dropbox går naturligtvis också bra.

Bakgrundsbilderna i början av artikeln på begäran: