Hur många aviseringar får du om dagen? [Undersökning]

Postat:
11:24 - 2022-11-28
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
23

I en undersökning sommaren 2021 svarade 65 procent att de endast låter enstaka appar skicka aviseringar. Även om det sedan Android 13 blivit enklare än aldrig förr att undvika spam då appar måste be om tillåtelse för att få skicka aviseringar, kan det vara mer livat i aviseringsmenyn än vi tror.

Vi får nämligen inte bara aviseringar i form av meddelanden utan även från systemet, samt från exempelvis Play Store, Drive, Chrome, kalendern, klockan och så vidare (beroende på vad som stängts av eller inte).

Dagens fråga handlar om hur många aviseringar du får om dagen, ungefär? Antalet är förstås omöjligt att veta på rak arm, men Digitalt välmående håller reda på hur många aviseringar som trillar in.

Antalet går att se genom att öppna inställningarna och välja Digitalt välmående och föräldrakontroller. Antalet aviseringar visas till höger under cirkeldiagrammet och det går att trycka på siffran för att se antalet aviseringar för olika dagar bakåt i tiden.

Alla telefoner levereras inte med Googles funktion för digitalt välmående men dessa enheter ska erbjuda liknande statistik och antalet aviseringar bör visas även där.

Ungefär hur många aviseringar får du om dagen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...