Hur pass intresserad är du av Google Glass? [Undersökning]

Postat:
15:48 - 2013-03-26
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
35

Det är spännande tider för de som är förtjusta i mobilteknik. Topptelefoner i Androidvärlden har lika många pixlar som de allra flesta nya TV-apparater och datormonitorer, och fler än många laptops. De fyrkärniga chippen klättrar i både prestanda och klockfrekvens, med allt snabbare grafikdelar, samtidigt som Internethastigheterna ökar då LTE-modem börjar bli standard för mobiler. Det händer även mycket på tillbehörsfronten.

Vi kommer sannolikt få se ett flertal nya smartklockor i år och Swedroid frågade nyligen hur pass stort intresse det finns för den typen av teknik. Runt en fjärdedel var inte det minsta intresserade och en annan fjärdedel var skeptisk men kunde kanske bli övertygad. De flesta, 39 %, svarade att det helt berodde på design och funktionalitet. 

En annan manick som kommer senare i år och som dessutom i stort sett är en helt ny typ av produkt är Google Glass. Det är datoriserade glasögon som går att styra med röst och svepgester. En skärm visas uppe i högra hörnet av synfältet och användare kan få liveöversättningar, vägbeskrivningar, fotografera, filma och erhålla allsköns information genom ett kortbaserat gränssnitt.

Nu undrar vi hur pass många som är sugna på att skaffa Glass? Är detta en typ av produkt som tilltalar en majoritet i nuläget eller tycker de flesta att Glass känns som en nisch? Undersökningen nedan kan förhoppningsvis ge svaret.

Hur pass intresserad är du av Google Glass?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Senaste artiklarna om PROJECT GLASS

→ Se fler artiklar om ämnet