Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Hur pass intresserad är du av Sony Xperia Z? [Undersökning]

Postat:
12:24 - 2013-01-13
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

sony-xperia-z-promo

Sony Xperia Z är en av de mest lovande nya mobilerna och enheten utsågs från flera håll till den bästa telefonen som visades upp under årets CES. Det ser bra ut på pappret: en modern och mycket högupplöst 5-tumsskärm, 2GB RAM-minne, en avancerad 13MP-kamera, NFC, vattentåligt chassi och det fyrkärniga chipet Snapdragon S4 Pro.

Även om Sony inte är allra först ut med denna samling specifikationer (bortsett från IP-certifieringarna) ligger tillverkaren i alla fall med Xperia Z inte en generation efter konkurrenterna gällande SoC och RAM, vilket varit fallet flera gånger tidigare för dess toppmodeller. 

Av de största androidtillverkarna i Sverige är Sony för tillfället den enda som nyss tillkännagivit ett flaggskepp, kanske med undantag av LG och Nexus 4. HTCs nuvarande värsting One X+ presenterades för relativt länge sedan och enheten är mest en uppdatering av en befintlig modell. Från Samsungs håll finner vi Galaxy Note 2/4G som dock kom redan i början av oktober förra året.

Vi får sannolikt se nyheter från HTC under Mobile World Congress i Barcelona nästa månad (kanske M7?), men Samsung kan eventuellt vänta ända till början av maj med att presentera en ny toppmodell. Med tanke på att det bland jättarna bara är Sony som vi faktiskt vet vad de tagit fram för ny värsting är vi nu nyfikna på hur många det är som tilltalas av Xperia Z?

Tänker du köpa enheten så fort den släpps, tänker du avvakta och läsa recensioner först, vill du se vad de andra tillverkarna har i görningen innan du bestämmer dig eller är du inte det minsta intresserad? Lämna gärna en röst i undersökningen nedan och kommentarsfältet är naturligtvis fritt precis som alltid.

Hur pass intresserad är du av Sony Xperia Z?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Mest kommenterat

 1. Ger 5G några praktiska fördelar i en mobil idag?
 2. Amazon Prime nu i Sverige
 3. Iphone 14 Pro kan bli Apples första mobil med kamera-ö
 4. Hur ofta har du videosamtal via telefonen?
 5. En av tre kollar telefonen minst 50 gånger om dagen enligt undersökning
 6. Galaxy S22 kan bli Samsungs minsta toppmodell sedan S10e

Mest läst

 1. Galaxy S22 kan bli Samsungs minsta toppmodell sedan S10e
 2. Ger 5G några praktiska fördelar i en mobil idag?
 3. Amazon Prime nu i Sverige
 4. Iphone 14 Pro kan bli Apples första mobil med kamera-ö
 5. Nästa års OnePlus-telefoner kommer köra nytt, förenat OS
 6. Fler officiella bilder på Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta har du videosamtal via telefonen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om