Ice Cream Sandwich får en 2-minutersdemo [Rykten]

Postat:
09:59 - 2011-09-29
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
44

Sent igår kväll svensk tid lade den stora teknikbloggen Engadget upp material från ett anonymt tips som är relaterat till Ice Cream Sandwich, den nya versionen av Android som ska släppas i oktober eller november. Vad som är extra speciellt är att det inte bara är ett par skärmdumpar involverade, utan ett helt klipp som demonstrerar den nya skönheten – förutsatt att det faktiskt är ICS.

Personen som har filmat videon har enligt denne själv fått tag i telefonen genom ett köp på eBay, och ämnade enbart att köpa en vanlig Nexus S. När telefonen i sin tur startades upptäckte denne att telefonen var lite annorlunda än vad som förväntades, och efter en snabb titt insåg personen att det visst var Ice Cream Sandwich som kördes.

Det är givetvis inga uppgifter som kan bekräftas, men om videon på något sätt är fake har någon lagt ner väldigt mycket tid enbart för att få telefonen att se ut som det har ryktats. Många element har sina drag från Android 3.0 (Honeycomb), men då i telefonformat, och videon i fråga kan ni själva se nedan. Enheten kör samma kernel som tidigare läckta bilder har visat, men den här är av en senare version än tidigare där builden är IRK48, och kerneln är uppe i version 3.0.1.

Är det några här som tror att allt är en enda stor bluff, eller kan det helt enkelt vara en tidig version av det omryktade Ice Cream Sandwich? Motsvarar det i så fall era förväntningar? Berätta!

Tack till alla som tipsade!

Genom Engadget

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu: