ICS till Galaxy Note försenat – Samsung kompenserar med Premium Suite?

Postat:
01:29 - 2012-03-23
Skribent:
bamz
Kommentarer:
47

Galaxy Note har visat sig vara en populär telefon sin storlek till trots – enheten har nämligen hittills sålts i  två miljoner exemplar. I samband med lanseringen av sagda telefon framgick det att en ICS-uppdatering var tänkt att anlända under det första kvartalet i år,  men Samsung har nu släppt ett YouTube-klipp som refererar till det andra kvartalet för FOTA-bomben.

Samsung har valt att leverera uppdateringen med nya appar och funktioner man givit samlingsnamnet ”Premium Suite”  – vilket förstås kan ses som en anledning till förseningen.

http://youtu.be/RkZz2pr69DY
Premium suite är enligt Samsung en rad olika applikationer utvecklade för att göra det lättare och roligare att använda den medföljande stylusen ”S-Pen”. Verktygen som följer med uppges både användbara och funktionsrika.

I videon ovan demonstrerar Samsung premiumpaketet genom att visa upp funktioner som ”automatic Shape Correction” för att enklare rita raka linjer, ”Formula Match” för att knäcka ekvationer och ”Story Mode” för att skapa sagor och vykort.  En ny och förbättrad version av Samsungs anteckningsmjukvara,”S-memo”, ingår också. Efter detta går videon igenom de olika fördelarna med ICS för att sedan avsluta med att erbjuda sina kunder 30 extra banor till nya Angry Birds Space men även det tråkiga att uppdateringen kommer under årets andra kvartal.

Anser ni att de nya funktionerna är en respektabel anledning för förseningen eller hade ni hellre sett en tidig lansering av ICS för att sedan få paketet i ett senare skede genom FOTA-uppdateringar?

Genom: youtube

Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC One X på Prisjakt just nu: