ICS-uppdatering för Asus Transformer har inletts [notis]

Postat:
15:51 - 2012-02-23
Skribent:
| Björn E
Kommentarer:
25

ASUS meddelar via facebook att den efterlängtade Ice Cream Sandwich-uppdateringen till den första Transformer-plattan nu har börjat rullas ut i Taiwan. (Uppdatering 2012-02-24 – Snabba puckar, Asus har redan börjat att skicka ut ICS även till svensksålda Transformer)

Det är fortfarande osäkert hur lång tid det kommer ta innan enheter här i Sverige får uppdateringen men förhoppningsvis ska vi inte behöva vänta allt för länge då uppdateringen nu ska vara klar.

Bäste ASUS fans,

ASUS är stolt över att leverera de bästa produkterna till slutanvändare. Detta innebär att vi inte bara strävar efter att leverera innovativa produkter utan att vi även fortsätter med att förbättra produkten under hela livscykeln med regelbundna firmware-uppdateringar. Många av våra Eee Pad Transformer TF101 användare har väntat tålmodigt på den utlovade Android 4,0 Ice Cream Sandwich uppdateringen och vi är nu glada att kunna meddela er att den första vågen av FOTA uppdateringar för TF101 med firmware v.9.2.1.11 startade idag i Taiwan. Uppdateringen kommer med FOTA i andra regioner inom kort. Tack än en gång för ert stöd!

 
Tipstack till alla som mailade in.

Lägsta pris på ASUS Transformer Eee Pad på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på ASUS Transformer Prime 32GB Wi-Fi på Prisjakt just nu: