Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Intervju med Johan Nilsson på bwin Games [Inför hackathon 2009]

Postat:
12:11 - 2009-10-31
Skribent:
Eric N
Kommentarer:

Johan NilssonDen 28:e november anordnar som bekant GTUG Stockholm Android Hackathon och dagen till ära ställer bwin Games upp med lokaler. Vi har haft en pratstund med Johan Nilsson på företaget och förhört oss om intresset för Android och huruvida nätpokerfantaster kan vänta sig produkter för plattformen framöver.

Hur kommer det sig att bwin Games lånar ut lokaler för Android Hackathon?
-Dels är det här ett event som vi själva skulle vilja gå på och dels är det viktigt för oss som ett IT-bolag i framkant att vara med och stödja initiativ som det här. Det blir dessutom det första Hackathon som bwin Games hostar, vilket gör det extra roligt.

Vilka är bwin Games och vad gör ni?
-Den korta versionen är att vi är ett svenskt företag som utvecklar programvara och erbjuder driftstöd och konsulttjänster inom poker. Grunden i bwin Games arbete har alltid varit att kombinera passion för poker med nytänkande tekniska lösningar. Det krävs, eftersom de system vi bygger är avancerade och både krävande och spännande att arbeta med. Företaget startades i Uppsala 1999, har nu 400 anställda på Stockholmskontoret och är en del av bwin Interactive Entertainment AG, världens största börsnoterade onlinespelbolag.

Har ni någon erfarenhet av att utveckla för Android och hur tycker ni att denna plattform skiljer sig från andra mobila sådana?
-Än så länge har vi ingen produktion för Android, men det är självklart en plattform som vi tittar på och följer noga. Vi har ännu inte hunnit bygga upp någon stor erfarenhet kring Android eftersom vi primärt har fokuserat på iPhone.

När kommer vi att få  se produkter från bwin Games på  Android Market?

-Produkter för Android ligger på vår roadmap, men i dagsläget kan vi inte säga när de når Android Market.

bwin Games

Den 28 november GTUG Stockholm Android Hackathon och dagen till ära ställer bwin Games upp med lokaler. Johan Nilsson, en av bwin games utvecklare, berättar om hur han ser på  Android.

1. Hur kommer det sig att bwin Games lånar ut lokaler för Android Hackathon?
Dels är det här ett event som vi själva skulle vilja gå på och dels är det viktigt för oss som ett IT-bolag i framkant att vara med och stödja initiativ som det här. Det blir dessutom det första Hackathon som bwin Games hostar, vilket gör det extra roligt.

2. Vilka är bwin Games och vad gör ni?
Den korta versionen är att vi är ett svenskt företag som utvecklar programvara och erbjuder driftstöd och konsulttjänster inom poker. Grunden i bwin Games arbete har alltid varit att kombinera passion för poker med nytänkande tekniska lösningar. Det krävs, eftersom de system vi bygger är avancerade och både krävande och spännande att arbeta med. Företaget startades i Uppsala 1999, har nu 400 anställda på Stockholmskontoret och är en del av bwin Interactive Entertainment AG, världens största börsnoterade onlinespelbolag.

3. Har ni någon erfarenhet av att utveckla för Android och hur tycker ni att denna plattform skiljer sig från andra mobila sådana?
Än så länge har vi ingen produktion för Android, men det är självklart en plattform som vi tittar på och följer noga. Vi har ännu inte hunnit bygga upp någon stor erfarenhet kring Android eftersom vi primärt har fokuserat på iPhone.

4. När kommer vi att få  se produkter från bwin Games på  Android Market?
Produkter för Android ligger på vår roadmap, men i dagsläget kan vi inte säga när de når Android Market.

Mest kommenterat

 1. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 2. Xiaomi lanserar toppmodellen Mi 9T Pro med uppfällbar frontkamera
 3. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 4. Samsung Galaxy Note 10 kommer aldrig stödja Gear VR
 5. Huawei Kirin 990 påstås kunna spela in 4K @ 60fps
 6. Runkeeper överger Wear OS

Mest läst

 1. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 2. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 3. Nu kan alla ladda hem mer resurssnåla Google Go
 4. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 5. Misfit presenterar smartklockan Vapor X
 6. Xiaomi lanserar toppmodellen Mi 9T Pro med uppfällbar frontkamera

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du skaffa Samsung Galaxy Note 10 eller Note 10+?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey