Italienska hands on-videos med kommande surfplattorna Sony S1 och S2

Postat:
14:01 - 2011-07-07
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
35

Tidigt i våras offentliggjorde Sony två surfplattor som förväntas komma i slutet av sommaren: Sony S1 och Sony S2. Båda plattorna har en ganska originell design – särskilt S2:an vilken har utrustats med dubbla 5.5-tumsskärmar som går att vika ihop. Även Sony S1 sticker ut eftersom dess design inte är centrerad, något som enligt tillverkaren ska göra enheten skönare att hålla i.

En annan egenskap surfplattorna hittills är ensamma om är deras PlayStation-certifiering. Den första PlayStation-certifierade enheten var spelmobilen Sony Ericsson Xperia Play och certifieringen innebär helt enkelt att man kan spela utvalda PlayStation-klassiker som blivit optimerade för ändamålet.

Sonys tablets har i övrigt utrustats med dubbelkärniga Tegra 2-chip, DLNA-stöd, dubbla kameror samt 3G/4G-anslutningar. Sony S1 stoltserar med en 9.4-tumsskärm (1280×800), medan S2:an som tidigare nämnts har dubbla 5.5-tumsskärmar (1024×480). Enheterna kör Honeycomb och eventuellt Sonys egna gränssnitt.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=TZuqT8CbG2g

Italienska bloggen DDay har redan lyckats känna på plattorna och spelat in ett par videos. Videosnuttarna är av det kortare slaget och om man inte behärskar italienska kommer man naturligtvis inte förstå ett ord av vad man mannen säger. De ger ändå en god bild av hur enheterna ser ut.

Vad tror Swedroids läsare om Sony S1 och S2 – kan de lyckas sticka ut i mängden med sin annorlunda design och locka spelentusiaster med sin PlayStation-certifiering?

httpvh://www.youtube.com/watch?v=m8X-t1qUXew
httpvh://www.youtube.com/watch?v=nGyynWokrpA

Genom AndroidCommunity

Lägsta pris på ASUS Transformer Eee Pad på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia Play på Prisjakt just nu: