Jämförelsetabell med Samsung Galaxy S3, HTC One X och Sony Xperia S

Postat:
12:44 - 2012-05-05
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
205

För många som funderar på att uppgradera till en ny toppmodell står valet förmodligen mellan Sony Xperia S, HTC One X och nyss presenterade Samsung Galaxy S3.

LGs kommande flaggskepp Optimus 4X HD, Motorolas uthålliga RAZR MAXX och Huaweis värsting Ascend D Quad är naturligtvis även med i striden. I just den här artikeln kommer vi dock kika närmare på de tre förstnämnda enheterna.

Som går att se i tabellen (klicka för full storlek) har Sony Xperia S överlägset högst pixeldensitet, tack vare att den har något mindre skärm men samma upplösning som de två andra mobilerna.

På processorfronten ser vi att Samsung Galaxy S3 och HTC One X är fyrkärniga, medan Xperia S har ett dubbelkärnigt chip från föra året: Qualcomm MSM8260. Alla tre enheterna har utrustats med lika mycket RAM-minne, Galaxy S3 har kraftigast batteri och Sony Xperia S sticker ut med sin kompetenta 12MP-kamera.

Fastän Sony Xperia S har minst skärm och nättast yttermått är den tyngst, medan HTC One X är lättast. Störst av toppmodellerna är Samsung Galaxy S3 som går att se i storleksjämförelserna nedan.

Avslutningsvis vill vi för skojs skull ställa frågan: Om priset inte spelade någon roll, vilken av dessa toppmodeller skulle du välja då? 

Om priset inte spelade någon roll, vilken av dessa toppmodeller skulle du välja då?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Genom Androidenheter.se

Lägsta pris på HTC One X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Xperia S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 4X HD på Prisjakt just nu: