Källkoden till Android 4.0 släpps 17:e november enligt nytt rykte [Notis]

Postat:
11:07 - 2011-11-14
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
34

Ice Cream Sandwich (ICS) - Android 4.0

De som har rootade enheter och använder sig av anpassade androidversioner ser säkert fram emot dagen då Google släpper källkoden för Android 4.0. Då kan nämligen ROM-utvecklare sätta igång och försöka få Ice Cream Sandwich att fungera på befintliga modeller. Även telefontillverkare kan då på allvar börja jobba på Android 4.0-uppdateringar för sina enheter.

Enligt Rohan Shravan kommer Google med största sannolikhet släppa källkoden för ICS den 17:e november, vilket är nu på torsdag. Shravan är VD för det mindre indiska elektronikföretaget Notion Ink som hittills bara släppt en surfplatta.

Ifall Shravan sitter inne med insiderinfo eller om han bara gör en kvalificerad gissning och vill ha gratis publicitet är svårt att sia om. Den 17:e november sägs även vara det datum då Samsung Galaxy Nexus ska börja säljas i England.

Google har sagt att källkoden kommer släppas strax efter att Galaxy Nexus lanserats. Om inte källkoden publiceras just den 17:e torde den i vilket fall inte vara långt borta nu.

Genom Android and Me 

Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Google Galaxy Nexus på Prisjakt just nu: