Kanadensiska Rogers ger Magic en 2.1-uppdatering – i sommar?

Postat:
18:50 - 2010-01-06
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
20

Magic-ägare börjar vid det här laget sannolikt känna sig ganska luttrade, uppgivna och avtrubbade efter det ena oinfriade ryktet efter det andra som viskar om uppdateringar av den numera uråldriga ”Cupcake”-versionen 1.5. Det senaste ryktet i raden är dock i all ärlighet mer än bara ett rykte – Kanadas största operatör Rogers har officiellt gått ut och lovat 2.1 till deras Magic-kunder, men inte förrän framåt mitten av året.

Vi kan inte hjälpa att undra om inte Android 2.1 nästa sommar kommer kännas lika gammal som 1.5 gör nu, men det är förstås bättre än ingenting och eftersom Android 2.1 är betydligt mer en ”färdig produkt” än vad 1.5 är så skulle vi gissa att många skulle nöja sig med 2.1 tills dess att det är dags att skaffa en ny telefon.

Märk väl att ovanstående uppdatering är specifik för Rogers Magic, vilket betyder att den inte är kompatibel med vår svenska Magic. Förhoppningen är att om HTC och Rogers tillsammans släpper en uppdatering till Rogers Magic så bör det vara en barnlek för HTC att släppa den även till andra Magic.
 

Via AndroidAndMe. Tack till alla som tipsade!