Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

KitKat-uppdateringen för LG G2 sägs landa i mars [Uppdaterad]

Postat:
11:13 - 2013-11-29
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
HTC och Sony med flera har meddelat delar av sina uppdateringsplaner för KitKat. Sony har exempelvis bekräftat vilka av företagets telefoner som kommer uppdateras till Android 4.4 först och HTC One får senaste versionen av plattformen i slutet av januari.
Från LGs håll har det dock varit tyst. Tillverkaren är aktuell i Sverige med både toppmodellen G2 som släpptes här i slutet av september och nu senast med Nexus 5. LG har varken bekräftat att G2 faktiskt kommer uppdateras till KitKat eller meddelat ett planerat releasedatum.

En LG-representant i Kanada vid namn Court Elliot påstås nu dock ha sagt att G2 kommer uppdateras till KitKat i slutet av mars, i alla fall i Kanada. I nuläget kör LGs toppmodell Android 4.2.2 – en version av plattformen som släpptes i februari i år.

Det verkar alltså som LG hoppar över Android 4.3 och tar klivet direkt till KitKat. Vi återkommer när vi får tag på uppgifter som är specifika för den Nordiska marknaden, men i nuläget är alltså slutet av mars bästa gissningen.

Uppdatering: I ett meddelande till Swedroid bekräftar LG att även Nordiska exemplar av G2 förväntas få KitKat ”från och med slutet av första kvartalet 2014”. I samma veva säger dock LG att detta inte är ett löfte, utan bara en preliminär plan.

DISCLAIMER: THIS ANNOUNCEMENT IS FOR INFORMATION PURPOSE ONLY AND IS NOT A COMMITMENT OR AN OBLIGATION TO PROVIDE ANY PRODUCT, PRODUCT FEATURE, SOFTWARE UPGRADE OR FUNCTIONALITY. AT ITS SOLE DISCRETION, LG MAY DISCONTINUE THE KITKAT OS UPGRADE PLAN WITHOUT PRIOR NOTIFICATION IN ORDER TO PRESERVE THE BEST USER ENVIRONMENT FOR LG SMARTPHONE USERS.

Mest kommenterat

 1. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Samsung kommer fortsätta med ”Fan Editions” av flaggskepp
 4. Haptisk feedback i mobiler – använder du vibrationsmotorn?
 5. WhatsApp kan få funktion för att skicka bilder som försvinner automatiskt
 6. TicWatch Pro 3 är först ut med Snapdragon Wear 4100

Mest läst

 1. Bilder på fjärrkontrollen för Chromecast med Android TV hittar ut på nätet
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 4. Hur stor är din månatliga surf i mobilen?
 5. Sony lanserar Xperia 5 II med 120Hz uppdateringsfrekvens
 6. Apple A14 Bionic är första mobilchippet med 5nm

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du vibrationer/haptisk feedback i mobiler?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om