Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

KitKat-uppdateringen för LG G2 sägs landa i mars [Uppdaterad]

Postat:
11:13 - 2013-11-29
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
HTC och Sony med flera har meddelat delar av sina uppdateringsplaner för KitKat. Sony har exempelvis bekräftat vilka av företagets telefoner som kommer uppdateras till Android 4.4 först och HTC One får senaste versionen av plattformen i slutet av januari.
Från LGs håll har det dock varit tyst. Tillverkaren är aktuell i Sverige med både toppmodellen G2 som släpptes här i slutet av september och nu senast med Nexus 5. LG har varken bekräftat att G2 faktiskt kommer uppdateras till KitKat eller meddelat ett planerat releasedatum.

En LG-representant i Kanada vid namn Court Elliot påstås nu dock ha sagt att G2 kommer uppdateras till KitKat i slutet av mars, i alla fall i Kanada. I nuläget kör LGs toppmodell Android 4.2.2 – en version av plattformen som släpptes i februari i år.

Det verkar alltså som LG hoppar över Android 4.3 och tar klivet direkt till KitKat. Vi återkommer när vi får tag på uppgifter som är specifika för den Nordiska marknaden, men i nuläget är alltså slutet av mars bästa gissningen.

Uppdatering: I ett meddelande till Swedroid bekräftar LG att även Nordiska exemplar av G2 förväntas få KitKat ”från och med slutet av första kvartalet 2014”. I samma veva säger dock LG att detta inte är ett löfte, utan bara en preliminär plan.

DISCLAIMER: THIS ANNOUNCEMENT IS FOR INFORMATION PURPOSE ONLY AND IS NOT A COMMITMENT OR AN OBLIGATION TO PROVIDE ANY PRODUCT, PRODUCT FEATURE, SOFTWARE UPGRADE OR FUNCTIONALITY. AT ITS SOLE DISCRETION, LG MAY DISCONTINUE THE KITKAT OS UPGRADE PLAN WITHOUT PRIOR NOTIFICATION IN ORDER TO PRESERVE THE BEST USER ENVIRONMENT FOR LG SMARTPHONE USERS.

Mest kommenterat

 1. Vilken Androidversion har din telefon?
 2. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 3. Här är Sony Xperia 5 III med variabel brännvidd
 4. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 5. Sony kan satsa stort på mobilspel
 6. Rapport: Xiaomi och Oppo arbetar på egna chipp

Mest läst

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 3. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 4. Android Fast Pair får ny layout, stödjer över 100 Bluetooth-enheter
 5. Samsung presenterar sin ”mest kraftfulla Galaxy” om två veckor
 6. Fler inofficiella uppgifter om Google-chippet i Pixel 6

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om