Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Klarna inför stöd för Google Pay

Postat:
17:46 - 2019-03-12
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
Betaltjänstföretaget Klarna har utökat med stöd för Googles betaltjänst GPay. Det har därmed blivit möjligt att lägga till Klarnas betalkort – Klarnakortet – i Google Pay vilket i sin tur gör det möjligt att betala kontaktlöst med hjälp av telefonen.

Google Pay är det enkla, säkra och privata sättet att betala i butik. Betala snabbt med de enheter som du bär med dig varje dag. Dina kortuppgifter skyddas eftersom de inte lagras på enheten eller delas när du betalar. Det har aldrig varit enklare, säkrare eller mer privat att betala. Du skaffar Klarnakortet och aktiverar Google Pay direkt i Klarna-appen. Det spelar inte heller någon roll vilken bank du kopplat till kortet. Klarnakortet med Google Pay fungerar hos alla banker.

Klarna

Till banker som för närvarande har stöd för Google Pay hör Nordea, Länsförsäkringar samt Danske Bank. En komplett förteckning över vilka banker och tjänster som stöds finns att tillgå via Google. Swedbank kommer enligt bankens hemsida att införa stöd för Google Pay under årets gång, medan varken SEB eller Handelsbanken meddelat om eller när stöd för tjänsten kan komma att introduceras.

För den som inte är kund i någon av bankerna som erbjuder GPay-stöd har det hittills endast varit möjligt utnyttja GPay genom att använda ett Revolut Premium-kort, vilket har en månadskostnad. Klarnas betalkort är emellertid avgiftsfritt vilket sänker tröskeln för de som önskar dra nytta av GPay utan att byta bank.

[Forumtrådar: Google Pay, Klarna-kortet]

Mest kommenterat

 1. Vilket operativsystem körde din första smartphone?
 2. OnePlus introducerar Nord CE 5G – släpps 21 juni
 3. Sony lanserar sant trådlösa hörlurarna WF-1000XM4
 4. Betalar du för mer Google-lagring?
 5. Google släpper andra öppna betaversionen av Android 12
 6. Fler nyheter i Android 12: integritetsöversikt och ny Wi-Fi-meny

Mest läst

 1. Google lägger ned en app du förmodligen aldrig använt
 2. Betalar du för mer Google-lagring?
 3. Vilket operativsystem körde din första smartphone?
 4. Sony lanserar sant trådlösa hörlurarna WF-1000XM4
 5. OnePlus introducerar Nord CE 5G – släpps 21 juni
 6. Rykte: Samsungs nästa telefoner med vikbara skärmar har påtagligt lägre pris

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Betalar du för mer Google-lagring?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om