Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Klarna inför stöd för Google Pay

Postat:
17:46 - 2019-03-12
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
Betaltjänstföretaget Klarna har utökat med stöd för Googles betaltjänst GPay. Det har därmed blivit möjligt att lägga till Klarnas betalkort – Klarnakortet – i Google Pay vilket i sin tur gör det möjligt att betala kontaktlöst med hjälp av telefonen.

Google Pay är det enkla, säkra och privata sättet att betala i butik. Betala snabbt med de enheter som du bär med dig varje dag. Dina kortuppgifter skyddas eftersom de inte lagras på enheten eller delas när du betalar. Det har aldrig varit enklare, säkrare eller mer privat att betala. Du skaffar Klarnakortet och aktiverar Google Pay direkt i Klarna-appen. Det spelar inte heller någon roll vilken bank du kopplat till kortet. Klarnakortet med Google Pay fungerar hos alla banker.

Klarna

Till banker som för närvarande har stöd för Google Pay hör Nordea, Länsförsäkringar samt Danske Bank. En komplett förteckning över vilka banker och tjänster som stöds finns att tillgå via Google. Swedbank kommer enligt bankens hemsida att införa stöd för Google Pay under årets gång, medan varken SEB eller Handelsbanken meddelat om eller när stöd för tjänsten kan komma att introduceras.

För den som inte är kund i någon av bankerna som erbjuder GPay-stöd har det hittills endast varit möjligt utnyttja GPay genom att använda ett Revolut Premium-kort, vilket har en månadskostnad. Klarnas betalkort är emellertid avgiftsfritt vilket sänker tröskeln för de som önskar dra nytta av GPay utan att byta bank.

[Forumtrådar: Google Pay, Klarna-kortet]

Mest kommenterat

 1. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 2. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 3. Xiaomi lanserar toppmodellen Mi 9T Pro med uppfällbar frontkamera
 4. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 5. Samsung Galaxy Note 10 kommer aldrig stödja Gear VR
 6. OnePlus kommer släppa 5G-telefon globalt senare i år

Mest läst

 1. Löst rykte: Samsung kommer släppa smartphone med grafenbatteri inom två år
 2. HTC:s senaste telefon är inte ens en HTC
 3. Vad har du för hemskärmslayout idag?
 4. Misfit presenterar smartklockan Vapor X
 5. Spotify tog bort sin widget i senaste uppdateringen
 6. Samsung Galaxy Note 10+ 5G kammar hem förstaplatsen på DxoMarks topplista

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du skaffa Samsung Galaxy Note 10 eller Note 10+?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey