Kommer du sakna Androids stöd för Flash? [Undersökning]

Postat:
15:20 - 2012-02-10
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
104

Det var i början av november förra året som Adobe meddelade att de skulle sluta utveckla Flash för mobiler. Bland anledningarna nämndes en vilja att istället fokusera på Adobe AIR och HTML5, samt att Flash aldrig skulle kunna bli tillnärmelsevis lika accepterat på mobiler som på datorer.

Ice Cream Sandwich standardbrowser är den sista androidwebbläsaren som Adobe kommer ge Flash-stöd. Reaktionerna på Adobes beslut att överge Flash för mobiler har varierat. Vissa tycker att det mer eller mindre är skönt att slippa Flash, medan andra anser att Androids Flash-stöd varit en av de bästa sakerna med plattformen.

Det hänger sannolikt ihop med hur mycket man använder Flash. Några av de som aldrig ens haft Flash installerat på sin androidmobil verkar knappt märka av avsaknaden av Flash-stöd i webbläsaren. Somliga anser å andra sidan att en mobilbrowser utan stöd för Flash är vingklippt och bara kan visa delar av internet.

När det blev känt att Chrome i sinom tid skulle bli Androids nya standardwebbläsare och att Chrome aldrig skulle få Flash-stöd höjdes det exempelvis både upprörda och välkomnande röster. Därför frågar vi nu: Kommer du sakna Androids stöd för Flash?

Kommer du sakna Androids stöd för Flash?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Xperia S på Prisjakt just nu: